|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
hakiran mi komp...
Evo zanima me kaj da napravim?? Jer mi je komp hakiran.. na xfireu mi se nick mi se mjenja onda lik zna sta radim po kompu i sve.. ja instalirao spyware doctora kad mi on napise na xfire da mi to nece pomoc.. lik sve zna.. kak bi se mogao rijesit ovog problema jer mi se neda dizati windows |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
neko te zafrkava prije nego da ti je netko nesto ''hakirao'' ![]() Promjeni pass i stavi firewall ako si vec tako prestrasen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
|
aj hvala.. valjda bu pomoglo EDIT: jos jedan problem:S ovo nikad nisam vidio.. nemogu ukljucit task manager.. di bi mogao ukljucit task? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.12.2007. u 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
|
control + alt + delete? ili si ti stvarno pokupio neku gamad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
@vekyyyOG Naoružaj se raznoraznim programima tipa SpyBot, Registy Mehanic, TuneUp Utilities, Eusing Free Registry Cleaner, Trojan Remover itd.. Apdejtuj si antivirus i onda probaj restartat računalo pa F8 prilikom botanja, izaberi safe mod i kreni sa čišćenjem pomoću tih programa. Ako to ne pomogne Format je nizbježan, moli se da đubre nije otišlo na druge particije ako ih imaš... ako je, cjeli hard FORMAT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
|
Gle ak mu je tolko rasturilo win najjednostavinije ce mu biti napraviti format. To govorim iz iskustva. ja sam bio prije jedno pol godine pokupio neku gamad kaj mi je rasturila sve. Task manager mi je disablan bio, nista nisam mogao instalirati (win instaler nestao) i onak 555 ikona u trayu da kupim neki tamo software i ono kifla. i cistio ja to i cistio. Dva dane e zezo i ajde drz nedaj pocistio. Super radi. Nista ujutro u 6 zgasim komp i odem na fax. Dodjem doma, upalim BSOD, udjem u safe mod restarta se... Reko krasno... Format. Uglavnom umjesto jednog dana posla imao sam tri. kad ti nesto tako do te razine demolira OS najbolje je nanovo. Nazalost, ali je tako.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
ja bi tukao tu gamad.. al aj dobro.. dignuo sam windows prije pola mjeseca:S i sad opet |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Držite se teme, molim vas, za ostalo imate PM. Hvala. vekyyyOG, instaliraj si par sigurnosnih programa, ali na prvom mjestu firewall (Outpost, Comodo, Sygate,...) i u njemu dozvoli pristup samo programima/servisima za koje znaš da trebaju net, a to su: Generic Host Process For Win32 Services, Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox/Thunderbird, instant messengeri (MSN, ICQ, Gtalk,...), kojekakvi peer to peer programi (uTorrent, DC++,...) i možda ćeš morati još jedan servis za DSL, ako ga imaš. Nakon toga instaliraj neki antivirus (NOD32, Avast,...), updateaj ga i iskopčaj UTP kabel iz kompa ili preko čega se već spajaš na net (možeš i isključiti mrežnu karticu). Baci se na čišćenje gamadi i to u max mogućoj detekciji. Kad si siguran da si sve očistio, možeš staviti HijackThis log ovdje na forum pa će netko već reći što je sumnjivo. Pogledaj si i startup stavke, možda ima nešto i u tome, ali to ćemo već vidjeti u HJ logu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
1.nabavi av(Kaspersky anti virus),anti-spy(ad-aware 2007) , Zone Alarm pro, CCleaner 2. isntaliraj ih,kaspersky ce skenirat startup programe,sa Zone alarmom pazljivo glrdaj koji programi traze pristup internetu ili mreži(dozvoli samo one za koje si 100% siguran),ak ne uspijes istekaj se s neta/mreze, odi su safe mod logiraj se ko administrator, pokreni ccleaner i iskljuci sve sumnjive startup programe i ocisti komp, treća opcija je system restore |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ma skrati priču hakiraj ti njih sa ******* ,hehehheheeh riješi se klinaca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
slažem se sa kasperom ali zašto zone alarm ako koristiš adavare? normalno samo nek isključi sistem restore i nek pročešlja sa kasperom i adavare i ok je zone alarm je suvišan.Sorry na ot
http://www.qtec.info/products/product.htm.334.html Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 27.12.2007. u 10:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
WekyyyOG ja bi se slozio s ovim sta ti je Domy napisao samo jos da podesis NOD prema ovim uputama http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 @Snermin ne znam bas koliko je to u skladu s pravilima taj ******* usotalom ti programi su glupost najveca.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 27.12.2007. u 10:21. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|