|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
pomoć oko konfiguracije
Ja želim nadogradit svoj komp a imam 1040kn ovo je moja trenutačna konfiguracija:cpu:dualcore AMD athlon 64x2 , 2000mhz 3600+ matična ploča :Abit KN9(NF-MCP55 series) čipset od matične ploče:nVIDIA nForce 570 Ultra, AMD Hammer RAM:1,5 grafička:radeon x800gto(256mb) mislim da ima dvije jezgre ili da su spojene dvije grafičke u jednu. operativni sustav: windows last xp professional. molio bih vas da mi složite konfiguraciju da mi pojača komp u krugu ovih navaca. P.S:nevara sve biti novo samo bih da pojačam ovo što imam i trebam vaše mišljene šta trebam kupit da mi komp može primat nove igre |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Eventualno uzeti još 1GB rama(135KN Kingmax) sad je najjeftiniji i ukoliko možeš uzmi ga.(zavisi koji-čiji imaš u kompu).Ispuni opciju "Moj komp" bit če ti lakše jer i ostali vide šta imaš i lakše ti je pomoči.Trebao bi uzeti drugu grafičku(svoju prodaš) i dodaš preostalu lovu i uzmeš 3850 256MB=1.200KN ili ideš na opciju polovne 1950 GT/Pro ili XT model cca 750-850KN tu na forumu(prodaja).Nisi naveo napajanje koje imaš(jako bitna stavka) i mislim da bi to bilo to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
otvori case i procitaj na napajanju mislim da je to najjednostavnije..... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|