|
![]() |
#1 |
rEaL GanGsta !
Datum registracije: Jun 2005
|
XP instalacija sa USB-a
Evo ljudi moji ovako. Imam tu kod sebe jedan laptop na koji treba instalirati windowse xp. Problem je u tome sto na laptopu ne radi CD-ROM. Htio bi instalirati windowse sa USB sticka. Imam stick od 2GB. Ako mi mozete dali malo smjernice itd.. hvala puno. Inace radi se IBM Thinkpadu. Pozdrav i hvala unaprijed...
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Moraš USB stick napraviti bootabilnim. Za to ima više varijanti a ovisi o sticku i ciljanom biosu. Jedan od mogućih rješenja. Kad ovo napraviš omogući boot sa USB - a u biosu lapa. Kopiraj instalaciju (I386 folder) na stick. Bootaj sa sticka, pređi na folder sa instalacijom i setup.exe. Nadam se da Tinkpad nije noviji sa SATA diskom, ako kojim slućajem je, kroz bios podesi legacy support tj. da se sata kontroler ponaša kao IDE. Više opcija i rješenja vidi: thinkpads.com Support Community Forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
nabavi negdje IDE USB ladicu za disk i spoji cdrom i instaliraj windowse ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|