|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Instalacija viste...
E ovak, probao na laptopu vistu, sve radi... ubacim ISTI taj dvd u komp i ono boot-a se, onda kod instalacije windows is loading files.... ucita to, pokaze se ona slika od viste i tamo kad mi se treba izbacit za odabir jezika samo stane i nece dalje.... samo ona slika pokazana i nis drugo..... cekao 1h i nista..... probao drugu verziju viste i isto tako..... ??????? Konfu mozete vidit pod ''moj komp '' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Nitko?????? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
vidim da je komp overclockan pa ga za početak probaj u biosu staviti na defaultne postavke. Nakon toga, uz pretpostavku da bios prepoznaje hdd pokušaj u komp staviti drugi čitač. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
pazi to se i meni dogadjalo, ali kod mene je bio problem u flopy driveu, moguce je da je i kod tebe (naravno ako ga imas) pokusaj ga samo ugasit u biosu i nakon instalacije opet stavit na 1.44. . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Je li to originalni CD/DVD? Jei li ga dobio uz laptop?
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ako ti sta znaci i meni se to desavalo dok sam instaliravao vistu ali sam ostavio tak komp par minuta i onda je normalno krenula instalacija ako imas verziju kakvu ne bi smio i spajas se prek dsla probaj tokom instalacije iscupat mrezni kabel iz kompa ko zna kaj ona radi dok ti mislis da spava ![]() uostalom zasto instaliravas taj puluproizvod ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam isto imao taj problem otkad sam kupio konfu iz siga. Stvar je bila u DVD/RW uređaju jer vista nema drivera za njega i nije mi htjelo očitati, čak je i krenula instalacija nakon 3 sata čekanja ali jednostavno nakon nekog vremena zakaže. Na kraju sam je instalirao iz Windowsa XP i sad radi dobro osim šta i dalje ne mogu koristiti DVD/RW uređaj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|