|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
LG KE970 Shine
ima li netko ovo? djelovao je ok dok nisam vidio da su ga dosta popljuvali po netu pa bi me zanimalo koliko je to sve istina. spominje se losa baterija i nemogucnost razaznavanja icega na ekranu po suncanom vremenu, los zvuk... ima li jos koje mane i jesu li ove tvrdnje tocne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ovako, sto se tica zvuka jako je slab, tako da ga neces cuti kada je malo veca buka.Ekran je kao i kod svih novim mobitela sa ekranom u boji teze vidljiv po suncu, ali malo promjenis kut gledanja i opet se sve vidi OK.Baterija je odlicna ako je pravilno formatiras.Inace mobitel je OK |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
legica ima,ovo za zvuk je tocno i ona kolotura od "đojstika" je smece da nemoze vece... previse novca |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Vidis, meni je taj kotacic prva liga..mozda je stvar navike |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
hvala na pomoci. procitao sam jos puno misljenja korisnika na stranim forumima i stvarno se jako pljuje po njemu. najvise po bateriji zvuku i ekranu. navodno mu je kamera jako spora i slika dosta nakon sto se pritisne tipka za slikanje, takoder ako sam dobro shvatio blic mu nije automatski nego non stop svijetli. spominje se i jako zagrijavanje baterije pri punjenju cak u toj mjeri da sprzi memorijsku karticu :/ nadalje, jako se izgrebe nakon kratke uporabe, signal mu je jako los itd itd. u normalnim uvjetima nakon svega procitanog nebi mi palo na pamet da ga uzmem ali problem je sto je ponuda mobitela stvarno skromna pa i nemam bas neke pametne druge solucije(moram uzet u T-mobile-u). ostaje mi jedino k530i koji nema neke mane ali mi bas i nije nesto lijep. Zadnje izmijenjeno od: hmmm. 20.12.2007. u 04:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
Slika sporo zbog AF, ali zato su slike odlicne.Sto se tice ekrana on je po meni jedan od boljih, priblizno kao na Samsungu D900/D900i.A to zagrijavanje nisam nikada vidio, mozda se radi o pojedinacnoj seriji.Osobno ga koristim 3 mjeseca i zadovoljan sam.Mane sam napisao prije pa se necu ponavljati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
a steta, nije mi se dalo imati problema sa reklamacijama pa sam odustao i uzeo k530i. thanks na pomoci. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|