|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Video kamera?
Imam na raspolaganju 3K kunića pa me zanima koju video kameru kupiti? kako se baš ne razumjem u to područje svi savjeti su dobrodošli. neka moja razmišljanja i pitanja: - po mom mišljenju bolje je uzeti kameru sa HDD nego ove kaj prže direkt na DVD. em što ima više mjesta, a lako je spojim na komp pa kad malo obradim snimku mogu je s kompa spržit na dvd. kad sam na putu onda je u igri i laptop. nekak sam i skeptičan u dugotrajnost optike u kameri - kakvi su panasonicovi modeli? (možda sredim kakav popust u panasonicu pa me zanima njihova kvaliteta i omjer cijene naspram ostalih proizvođača) - isplatili se kupit kameru sa hdd-om i koja je razlika u kvaliteti naspram običnih kamera koje sad dodju oko 1500kn? hvala unaprijed!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
pa nije vrag da nema nikog da malo objasni i pomogne?? hajde decki (ili cure) nemojte se sramiti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Kamere s dvdom su smeće (koliko čujem, nisam probao), navodno je slika očajna zbog velike kompresije. E sad, hdd je vrlo praktičan, ali pitanje je koiliko sati snimke stane na njega i u kakvoj kvaliteti. Npr, odeš na godišnji i u pol odmora napuniš čitav hard, kaj ćeš dalje? Ja i dalje mislim da je najbolja opcija minidv. Uglavnom, baci pogled ovdje http://www.camcorderinfo.com/, imaš popis najboljih kamera ove godine u pojedinom cjenovnom razredu, jest da je njihov odabir al može ti biti dobar početak za traženje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|