|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Evo, pošto sma si nabavio novu ploču koja ima ovo čudo od priključka, htio bi malo više o tome saznat. Znam da je to najkvalitetniji prijenos audio/video signala, al to je sve kaj znam ![]() Zanima me sljedeće: Ima li smisla koristit HDMI na običnom TV-u, znači onaj koji ne podržava HD sliku? Da bi ta tehnologija došla do izražaja, moraju li nužno gledani filmovi bit u HD formatu? Pošto mi je HDMI out int. na ploči, dal ga mogu koristit neovisno o grafičkoj kartici koju trenutno nemam, al kad kupim...? Kolko košta kabel koji na jednoj strani ima HDMI priključak, a na drugoj SCART? Eto, te me stvari zanimaju, pa ak ima neko ko se kuži, nek mi objasni malo...Unaprijed fala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mene zanima ima li nekih zvucnika koji se mogu spojit na to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zašto???
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
JVC, jel se mi poznamo, jesi ti 'the microphone man'?????? @domy_os, pa spojio bi neke jače zvučnike na laptop a on ima samo out za slušalice i HDMI ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|