|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Logitech Mx mišonje
nećkam se između mx500 i mx 700 znam sve detalje o miševima (tj to da su isti osim težine) samo me zanima ako netko ima iskustva sa mx700 kakva mu je baterija (koliko traje,koliko se puni,vijek trajanja,broj punjenja) jerbo imam jako loših iskustva sa bežičnim mišonjama s lošim baterijama i duggggggggim punjenjem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja sam prvo imao MX700 i sad MX 900 i baterije traju otprilike od 3 do 5 dana kako kad. Ne znam koliko se dugo pune baterije jel ga uvijek punim preko noći
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
procitaj clanak na PCE o MX700 da mi nije zao toliko lovu dati za misa uzeo bih MX700
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
pa ono... meni je MX700 najbolji miš koji sam ikada držao u rukama. stvarno je genijalan. veličina je savržena za moju ruku (ok, zapravo je cca 3mm premalen ali nema veze), full je težak i to mi je totalno dobro, a baterija.... baterija je OK. ako imaš garanciju, baš te briga.
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
jedini nedostatak kaj je"malo" skup
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vucibatina Deluxe
Datum registracije: Jan 2004
|
700ka fino lezi u ruci ali nekak ne vjerujem tim bezicnim glodavcima, premolhavi su mi za 3d pucacine. A bogami je i malko pretezak za moj pojam, al opet o ukusima se ne raspravlja. A i mrzim cinjenicu da moram punit baterije. Toleriram jedino pujenje na mobu i kefi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
isplativije je da uzmes mx500 i ulozis visak love u neko hladenje... performanse su im iste.... osim sta jedan ima zicu a drugi ne al je tezi +moras se brinit o tome ako ti usred igre se potrosi baterija... ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Moja preporuka mx500/700...definitivno najdrazi komad hardwarea koji imam.Isplati se svake kune. 500 i 700 su ti zapravo isti misevi,ja imam 500 jer ne volim baterije i cijena je niza,ali ako ti kabel bas tolko smeta onda idi na 700.
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
nije mi bed dati tih 100Kn više za mx700 ali nakon ovog bežičnog smeća koje vozim sa šugavim punjačem i baterijom,nemam više povjerenje u mišonje bez žice |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Jedino kaj mi reciver mora biti na ( za moj ukus ) pre maloj udaljenosti - 50-60 cm ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() decki,imam mx700 i pripadajucu tipkovnicu(wireless) oko 6 mjeseci. dakle,misonja je opskrbljen (tvornicki!) sa dvije punjive baterije od 1700mAh svaka,recivier je ujedno leziste punjaca,jos ni jednom ali bas nijednom mis nije otkazao poslusnost,a znao sam ga zaboravit stavit na punjenje po 3-4 dana,provodit po 5-6 sati "peglajuci" strategije,pucacine i sl. kerefeke i velim, ama bas nikad nije ni stucnul. prima signal do nekih 2-2,5 met bez beda a za dalje ne garantiram.....baterije mi se pune preko noci, tak da kad zgrabim misonju on veselo odradi u komadu kolko mi treba.... prema tome:ne kudite konja koga niste jahali ni misa s kojim niste glajdali(il tak nekak!) ![]() mojih 5 lipa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: joj al ga laprdate...
Citiraj:
![]() Pa to mora delati ko zvijer ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Re: joj al ga laprdate...
Citiraj:
ufff popi**it ću!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
BTW paske kad mislis malo promjeniti sig tj. neke greske koje imas u njemu ![]()
![]() |
#15 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Re: joj al ga laprdate...
Citiraj:
lova je tvoja, pa........ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
Nove cijene MX900 miševa će biti dosta niže, a sa novom cijenom moje mišeljenje je da itekako ima smisla..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
Kupi MX500. Tocka ![]()
![]() |
#25 |
Premium
|
:burn: :clap: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zakaj? jerbo sam tek sad pročitao logitechovu stranicu o dotičnom mišonji i pročitao ovo: MX510 nije samo mx500 s novim dizajnom već ima 5.8 megapixel-a i 15g ekslerejšon, samo je senzor ostao na 800dpi...što znači da je miš precizniji i brži od ostalih mx-eva.....doći će i mx710 valjda ali mislim da će ovaj biti čisto dovoljan ![]() e pucam rafale s kaljašnjikovom na prozoru!!! ![]() ![]() nosil bum ga oko vrata ko reperi lance.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
420kn za misa. Bemti znam da je mis super al opet 420kn ![]() ![]() Doma mimam Trust AMi 300 Wirelessi za te pare je OK, sad sam na poslu idelam s nekim logitech optickim M-SBF69 ( koji god to bio) i razlika u kvaliteti se vidi. 420KN mi je ipak prevec za misa, a microsoftov necu iz principa. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
MX700 je zakon. Ima svoj punjač, pa nema vađenja baterija i ostalih gluposti. Samo se svako 3., 4. noć ostavi na punjenju i to je to. U AAO mi nikad nije zalagirao.
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW gdje ima za kupitit ovaj MX510?
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
uspio sam naci u Linksu i to za dobru cijenu. izgleda da starac explorer ipak ide napokon u mirovinu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|