|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
XP prepoznaje samo 130 od 160GB
Instalirao sam windows XP i on mi prepoznaje samo 130 od stvarnih 160GB na HDD-u...kako dobiti tih preostalih 25-30GB?HDD je Hitachi SATA-II,maticna je ASRock ConRoe1333-D667... |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da se radi o nekoj drugoj brojci, onda bih ti mogao reći sa sigurnošću, no ovak' su moguće dvije stvari. #1 "Čisti" Windowsi XP podržavaju hard diskove veličina do 127 GB prostora (instaliranjem Service Packa 1 se to ograničenje miče). #2 Nazivna veličina hard diska je 160 GB, no ta vrijednost je dobivena zaokruživanjem bajtova, tak' da u stvarnosti on ima 130-140 GB. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
imaš Win XP bez SP-a dakle instaliraj WinXP sa SP1 ili SP2 i prepoznati će disk veći od 127GB
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Kako instalirat SP2 ako imam windowse bez product key-a? |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Preporučam proučavanje pravila - da si ih pročitao do sada znao bi da o takvim stvarima ovdje nema, možeš samo ban pobrati. Fino imaš Microsoft HR. nazoveš njih pa te oni upute kako kupiti original windoze, koje sad dobiješ s integriranim SP2. |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Šta ste napali na čovjeka, napisao je da ima Windowse BEZ product key-a, a ne s piratskim. Zaključujem, dakle, da čovjek koristi trial verziju Windowsa XP (30 dana, ako se ne varam) i razmišlja bi li ih kupio ili ne... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|