|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Mobitel za surfanje i mail KAKO i KOLIKO?
Ovako,kladim se online poluprofesionalno i to mi donosi lijepu lovu,međutim krećem radit od ponedjeljka gdje neću imat pristup internetu i necu moći plasirati oklade na betfairu. Totalni sam njub za mobitele i njihove mogućnosti i trazim pomoć za kupnju mobitela koji može surfati na netu (znaci da se mogu ulogirati u svoj account na online kladionici i okladiti se te pročitati mail na yahoo-u za vidit sto se okladiti). Koji mobiteli to mogu i koliko to košta?Dakle u biti trebam zamjenu za kompjuter preko kojeg sam dosad čitao mail i kladio se. Jesu to ovi mobovi SE P1,NOKIA N73?koji još postoje i jeli se moze to na tele 2?(trenutno imam vip broj na mobu) Dao bi oko 4000kn za kvalitetno riješenje a nemam pojma kako,please help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
mislim da je za tebe najbolje nokia N95... preko švercera za cca 480 eura... možeš sve ko na kompjuteru.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
danas sam bio u vip centru i zamolio gospođu da mi pokaze kako izgleda blackberry kad se ide online. naravno mob je bio zakljucan za internet i nemoze se ici na stranice..pa ***emu morat cu naci nekog ko ima takve skuplje mobove da vidim kako to izgleda uzivo i jeli sve isto ko na kompu. ima li netko tko ima slicne potrebe za internetom i zadovoljan je svojim mobitelom da mi preporuci model? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
ja imam N95 i sve ti je isto ko na kompjuteru jedino šta nemožeš gledat npr. youtube filmove... i N95 ti trenutno ima najbolje riješen taj internet sustav od svih mobitela... probaj na youtube-u ukucat N95 internet, ili nešto slično tome pa ćeš vidit na filmiću kako to izgleda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() evo sad gledam htc tytan i cini mi se ok!jos se nisam definitivno odlucio jer ga moram vidit uzivo i probat naci negdje jeftinije! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Uzeo tytn-a II i sad buljim ko tele u šarena vrata.Pun kufer opcija koje ne razumijem,valjda cu skuzit uskoro sve.jos trebam postavke podesiti za spajanje na internet i dr. Zasad sam zadovoljan svime osim cijenom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
mogao si mozda bolje proc sa nokiom e61,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Ajde javi dojmove ćim isprobaš makinu. Trajanje baterije, iskoristivost Interneta i ostalo. I ja sam u slićnoj nabavci. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ako nemas ni net ni komp tamo di radis, zasto nisi uzeo neki polovni lap + vip PCMCIA kartica ? brijem da se da naci lap za 2-3k kn, tako da te ispadne sve skupa manje nego N95. a na lapu je ugodnije raditi nego na bilo kojem mobu, a mozes doslovce sve sto i doma na svom kompu (ne 90% kao na nekim mobitelima, vec bas sve) a ako tamo di radis vec imas komp, ali nemas samo net, onda piknes ovo drugo rjesenje na USB... http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=26980082&idnews=603890 a sada ako radis na terenu i baš moras svake minute pratiti sto se desava pa ti doslovce treba mobitel spojen na net... (iako i laptop moze biti u autu, pri ruci) onda ne znam koliko ti vremena ostaje za pravi posao kojim se bavis, samo pazi dok vozis ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|