|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
pa sad neznam koji player koristiš,al imaš u bs playeru za riktanje titlova ova vremenska korekcija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Naravno da možeš. I po frejmovima i po vremenu, kako god. I s tim navedenim programom i s hrpom drugih. Ili direktno u playeru no to onda vrijedi samo za taj trenutak, ne možeš spremiti promjene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Izmjeriš koliko titl kasni ili žuri u odnosu na film, učitaš titl u SW, i sad - ne znam kako se opcija zove no nešto u stilu adjust titl, i dobiješ mali izbornik s vremenskom podjelom, tu ukucaš izmjereno vrijeme i on ti pomjeri cijeli titl za toliko. Nije neka mudrost, smao treba malo prokopati po SW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo ti ovaj program- Time Adjuster nema boljeg za subtitlove za namještanje i takve stvari,vrlo je jednostavan i lagan za korištenje...ja ga koristim već godinama... link i download http://www.tucows.com/preview/226547 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
evo ti tutorial za namjestanje titlova u SW ja radim samo sa njime i nema boljeg programa ![]() evo link btw na tom forumu mozes naci prakticki cijeli tutorial za SW uzivaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
---
Datum registracije: May 2007
|
Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2003
|
E, imam jedan problemčić sa titlovima. Preko 300 linija mi je "to short duration". Subtitle Workshop koristim dugo (v: 2.51) i u njemu nemogu korigirati tu grešku on samo prijavi. Pa bih ja sad trebao liniju po liniju korigirati ručno. Nije ni to problem. Problem je što je 300 komada. Ima li netko pojma koji program to može učiniti automatski? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|