|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Samsung 500GB i instalacija problem
danas sam kupio samsunga (T166) od 500GB, imam vec onaj od 200, u kojem je XP/Vista inst. spojio sam ga, napajanje i SATA kabel, ukljucio komp, i sve radi dobro, isao sam u BIOS, vidim da ga tamo prepoznaje. udem u WIN, i tamo ga prepoznaje, znaci (everest, u device manager itd) ali mi ne pokazuje nikakve particije u my computer...sta da radim da proradi? i jos nesto, posto je malo glasan mislio sam napravit sljedece: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=67368 stavio sam na CD resetirao sam, stavio na 1st boot device (prza), ali mi ne pokrece onaj program, vec mi samo load-a WIN...kako rijesit to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
1. Desni klik na My computer->manage->disk managment, tu ga formatiraj i dodijeli drive letter. 2. Skini si utility za istu stvar od samsunga, ne ovaj od hithachija pa boot s diskete. Imam isti hard, i stišao sam ga tako. Da mi puno znači, baš i ne. Ako ti je toliko do tišine, trebao si ubost 2 nova single platter seagate-a.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Da, izgubi se par postotaka brzine, ništa drastično niti primjetno. E nasmijal si me sa tim da se sporo formatira ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
a jos uvijek je prazan pa imam jos vremana...ali 250 je bilo na normal i 250 na quick...vidjet cu mozda jos budem formatirao jednom onu particiju koju nisam... e sta se tice AAM, napravio sam Boot cd i stavio unutra ono sto sam skinuo sa one stranice..i nista...boot-a i kaze da je neki problem... a gdje da si skinem taj programcic, ali da radi sa Samsungovima HD-ovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo mozes sa Systoolom. http://www.techpowerup.com/systool/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
hvala, ali kaze da mi nije hdd podrzan..trebam nes drugo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odeš na samsungovu stranicu i tamo nađe baš njihov program sa kojim možeš sve, meni ga Hitachijev program nije htio stišat pa sam skinuo Samsungov koji bez problema radi.
![]() |
#16 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Možeš bez problema na min.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|