|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Cudan problem sa snimanjem DVD+RW medija
Taman kada sam mislio da sam rijesio problem sa snimanjem dvd+rw medija uspio se pojaviti jos jedan jos gori, Donese mi kolega neku seriju na verbatim izbrisivom mediju i sad ja kosvi sretni da ge prekopiram na hdd tek on prazan, probam u drugi snimac isto tako, naravno ja ga uhvatio zezati da nezna snimiti on se koprca tako da sam odnio u svoj stari racunar koji sam dao zeni tamo on normalno radi. Onda sam malo testirao obadva snimaca (novi oko mjesec dva dana) snimam dvd+rw na asusu lijepo sve on radi kada zavrsi napise snimanje uspjesno zavrseno naravno jest sipak medij u obadva snimaca pokazuje da je prazan isto tako i u samsungu. Onda odjednom snimljen normalno i sve radi kao treba, pa opet onda ga uniste nemoze ga niti jedan nikako ocitati cak niti u starom racunaru, vec sam 5 novih bacio nece da ga ocita, nemozes obrisati i formatirati. Sto je najcudnije normalno snimi dvd+r,dvd-r,cd-r,cd-rw i dvd-ram ali sa izbrisivim drama, sve sam zivo probao novu instalaciju windowsa sa softwerom za snimanje nece to da bih eliminisao softwerski konflikt, bios na ploci, sve moguce verzije firmwarea na snimacima ali nepomaze. Najvise me izluduje to sto su jedan na ata jmicron kontroleru koji su znali praviti neke probleme, a drugi na s-ata direktno na ploci intel p965. Molio bih ako ko ima bilo kakvu ideju da je podjeli samnom za deset godina koliko se bavim racunarima i hardwerom nisam vecu glupost dozivio, a dozivio sam svasta sa ovom rajom ovdje. ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|