|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Preporuka, SHARKOON Avenger Economy-Edition moj izbor zasad...
Moram si uzet kućište za sljedeću konfu q6600 8800 gt Asus p5k napajanje corsair 450w vx Mislio sam uzet sljedeće jer ne mislim potrošit mnogo na kućište. http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.617.012 Jel ovo ok kućište za ovu konfu. Ako ima koje dosta kvalitetnije do 400 kn dajte preporuku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Dobro je kuciste za te pare.. ![]() Jedino jos Chiefteca nekog pogledaj ako te zanima,ali,ovo je dobar izbor ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa jel itko ima ovog Avengera, kakvo je hlađenje, jel kučište kvalitetno ?? Nije moguće da nitko ništa ne zna o ovom kučištu. Ako ne ovo preporučite mi neko drugo kučište do 400 kn koje ima 3.5 inčne otvore, dakle sharkoon rebel9 otpada . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
evo ja ti posjedujem to kuciste cuj kvalititetnijih kucista naravno postoji ali za tu cijenu sumljam mjesta ima dovoljno kablovi se mogu sakrti iza ima mjesta za cak 5 ventova 1 naprijed 2 sa strane i 2 iza u svakom sucaju dovoljno za svakakve potrebe kuciste je cvrsto i stabilno kada ga pogodis sakom cuje se onaj jeftini metalni zvuk ali zacudo vibracija nema ni od harda niti ventova imam iza prednje maske jedan 12 cm vent i 3 8 cm iza sharkon s serija 16-19 decibela ne cuje se nista sav zrak ulazi od naprijed i izlazi iza (zracni tunel) naprijed ima metalna mrezica kroz koju ulazi zrak i 80% sve prasine koja ulazi u kuciste se zadrzi na toj mrezici tako da neces morati otvarati kuciste da bi ga cistio nego samo sa nekakvim kistom pokupis sa te mrezice sve za te pare kuciste je sasvim ok moja preporuka naravno minusa ima ipak je to jedno od najjeftinijih minusi ima par ostrih rubova prednja maska se jako tesko skida |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
da napisem rijec, dvije o sharkoon avenger kucistu :] sve sto je Ninoffmaniak rekao stoji znaci kuciste je za tu lovu vrlodobro na mom kucistu se prednja maska lagano skida bez nekih pretjeranih napora na njega sam nakalemio 3 venta od 12 cm jedan naprijed, jedan straga i jedan na boku koji puse po pasivnoj grafickoj kartici inave ventoni su sharkooni S serija oni na 20 db kostaju 40 kn komad fakat su tihi, a vrte se na 1000 rpm pozitivno 1. puno mjesta za diskove 6 komada ! 2. prozracnost - nema straha od pregrijavanja komponenti naravno uz hladjenje 3. mogu se naserafiti 4 12 cm venta ( 1 naprijed, 1 straga, 2 bocno ) 4. kablovi stanu iza maticne ploce ste se meni osobno nevidja na kucistu je: 1. power ledica svijetli plavo i to tako jakom bljestavom svjetloscu da po noci soba svijetli ko da sam u disku ![]() otpojio sam power led zbog dusevnog mira 2. na kucistu se poznaju otisci prstiju koji se jako tesko skidaju.. prednja maska je glosy pa je preporuceno kupiti litru alkohola i laganini krpicom skidati packe 3. floppy utor na prednjoj masci je nepotreban samo nagrdjuje kuciste :F a flopy koristi tko :? sve u svemu za 300 kn vise nego dobro kuciste |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|