|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Problem kod Compaq Presario 2100
Pozdrav! Imam gore navedeni komp i jedan "mali" problem. Prvo mi se desavalo da mi izbacuje gresku sa hardom i kako je pri kraju te da bi bilo dobro napraviti backup podataka. O.K. idem napraviti backup ali to je trajalo nekoliko dana zbog tog HDD-a. Radi 15min i onda sve zblokira. Danas upalim komp da nastavim sa spasavanjem podataka kad ono nece uopce upaliti, tj. upali se lampica na Powe tipki ali monitor se ne pali i on samo stoji tako, nikakvi zvukovi, nista. Ima li itko kakvu ideju u cemu bi mogao biti problem? Probao sam izvaditi HDD ali opet ista stvar. Molim pomoc, stvarno mi je frka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
stavi disk u neko externo kuciste za 2.5" disk i prikljuci na neki drugi komp. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Problem ti je na matičnoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
prikljuci externi, ako ima VGA izlaz pa vidi sto se desava |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Probao, nista se ne desava. Pa nerazumijem kako je odjednom maticna mogla riknut. Nisam nista radio sa njim osim sto sam nekoliko GB podataka pokusao spasiti. A mozda je prvotno bila rijec o ploci pa hard niti ne treba mjenjati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Rijesen problem! Na kraju odlucih raskopat lap. i sve poskidat i nakon sto sam sve ponovo sastavio komp se normalno upalio kao da nista nije bilo. 'ko zna sta mu se moglo desiti? Stavio novi HDD, instaliro vindoze i sad radi ko lud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Rijesen problem! Na kraju odlucih raskopat lap. i sve poskidat i nakon sto sam sve ponovo sastavio komp se normalno upalio kao da nista nije bilo. 'ko zna sta mu se moglo desiti? Stavio novi HDD, instaliro vindoze i sad radi ko lud ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|