|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
NOD 3.0 adaptacija ~ ( Deder zovi Tor-a.... cim se vrati sa vecere)
![]() Nakon 2.7 veliki šok. Shvacam dosadno moderniziranje i dezurno osvjezavanje ali cemu unistavati logicnu i vise nego prepoznatljivu strukturu kofiguriranja i koristenje prijasnjih NOD-ova? Logicno, jednostavno, ma milina. Amone, Dmone, Imone i ostali, pa sto ucinise od vas momci? Izgledate kao neki web formulari za online LOTO ![]() Vidim da je posrkao vecinu postavki koje sam imao od 2.7, ali za super precizno konfiguriranje, postoji li vec 3.0 zamjena za preciznost ovih postavki? Nesto sam neodlucan sa ovim aktivnim modom : ![]() Nisam imao problema sa prijasnjim. Ali nisam nacisto sa ovim? Za sad nemam problema. Postoji li neki uvod za 2.7 ocajnike kojima ovo sucelje bas i ne lezi najbolje? Nasao sam zbilja malo postova na temu 3.0, bas procitah ovu, pa nije valjda da je svima 3.0 sucelje tako dobro leglo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Malo se privikavam. Ali rado bi na staro. Ovo sa PM-a (kad je vec NOD tema) "osim novih sranjca" sto spominjes... bas me ta nova sranjca i cine znatizeljnim kako ih poslagati. Cini mi se da ces ti biti agilniji od nas pasivnjaka, pa javi ako dolete neke novonastale 3.0 upute... tipa onih gore u linku. Valjda ce u Zelini za to vrijeme, NOD ponovno uci u modu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
|
tor mi zivi u kvartu do nemoj ti tu meni zelinu mjesati ![]()
![]() |
#6 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Neznam za vas ali koliko vidim ova nova verzija je i ljepša i sigurnija i jača od one prijašnje, sada nadzire totalno sve od prvog do zadnjeg bita u memoriji.....revolucija!!! Bilo je i vrijeme da ga malo srede i pojačaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Stavi firewall na interactive mod, automatic je za totalka njubove, nemreš ni vidjet šta pušta a šta ne.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|