|
![]() |
#1 |
AMD POWER!
Datum registracije: Nov 2007
|
ATI Omega uninstall problem
Prije svega kao ganz-novi član pozdravljam sve forumaše i informatičke mahere PC Eksperta! ![]() Dakle radi se o deinstalaciji Omega drivera... U Control Panelu na Add/Remove Programs javlja mi poruku 'Error initializing'. Pokusao sam potraziti .exe file od uninstalla na disku i naso sam ga u folderu od windozija (tocnije C:\Windows\Radeon Omega Drivers v3.8.421 Uninstall.exe) međutim javi mi 'Invalid start mode: archive filename' Probo sam u safe modu napravit isto,al bez uspjeha... Inace ovo je friško installana verzija Omege s kojom sam samo prepeglo staru jer sam imo iste probleme sa uninstallom i to ocito nije nis promjenilo...razumijem da se ocito nekaj pomjesalo u root-evima, tražim samo neku varijantu da ih isčupam s kompa bez reinstalacije win-a (ak je moguće). Ne znam kolko mi je pametno s Driver Cleanerom u safe modu ih probat lomit jer brijem da ce ih windozije i dalje vidjet ko instalirane, bar u Control Panelu, a ni to neću jer sam picajzla kaj se tice kompova ![]() Koristim Windows XP Pro SP2, a grafa je EAX1950Pro (ASUS) Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|