|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Postovane dame i gospodo problem je sljedeci.... Neki dan krenem otvoriti my computer kad sam digao windoze i s ta mi se desi automatski mi digne i internet explorer i baci me na neku kinesku stranicu.. Ok kazem ja sebi sskinem AVG i skeniram sistem...nista Skinem AVG Anty Spyware i on mi nadje zarazeni file kodnog imena hacjt.dll u system32 file-u... kaze mi AVg da je to neki downloader.hmir . Ok nema beda obrisace ga nakon reboota kazem si sam..al nema sanse rebootao se komp i odmah mi pali Errorr Acces is denied other application is using hacjt.dll Sta da radim..sad me jos vishe smeta kod svakog reboota Error ...nemogu ga nikako ni u Quaranteene jer mi kaze da druga aplikacija koristi file i da nemoze. Pomozite pomozite pomoziteeeeeeee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Vidi s ovim http://www.free-av.de/antivirus/allinoned.html kaže da u bazi podataka ima tvoju gamad i da liječi...
![]() |
|
|