|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
LCD TV 66cm..pitanje je koji?
pozdrav ekipi! dosao sam u poziciju za kupnju lcd tv-a...problem je taj sto sam limitiran na nekih 4000-4500kn max pa gledam modele od 26" iliti 66cm e sad,ima podosta modela ali samo je jedan konacni izbor pa me zanima sto bi mi preporucili gledao sam nesto ovog tipa:LG RZ-26LC51..ovog: PANASONIC 26LX60P...ovogTOSHIBA 26A3000 PG REGZA ili mozda ovog: Samsung LE26S86BD svi su oni cjenovno tu negdje ali ako netko ima iskustva iz prve ruke,bilo bi lijepo da udjeli koju korisnu informaciju,naravno govorimo o kvaliteti slike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ova prva 3 nisam vidio uzivo,Zamzunga ima jedan poznanik i meni je mrak,izgleda odlicno,stvarno je odlican za moj pojam(uzeti u obzir da sam daltonist , ovo je subjektivan dojam na osnovi pogledanih par filmova i jedna tekma na tome tv-u - slika mi je odlicna,oku vrlo ugodna ) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
E vidis moj komsija ima taj samsung i meni slika nije ni M od mrak, za razliku od Panasonica kojeg sam kratko gledao i jako mi se svidio a vjerujem da ta toshiba nije losa.
![]() |
#4 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja imam Philips 32PFL7332 i ako budem opet kupovao LCD uzet cu Philips jer sam izuzetno zadovoljan kvalitetom slike i mogucnostima, manji nisam gledao a vjerujem da je odlican.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|