|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Catalyst Hotfix for Crysis
737-30533: Crysis: Radeon™ series: Graphic corruption occurs during gameplay The information in this article applies to the following configuration(s): Crysis Radeon™ HD3870 series Radeon™ HD3850 series Radeon™ HD2900 series Radeon™ HD2600 series Radeon™ HD2400 series Radeon™ X1950 series Radeon™ X1900 series Radeon™ X1800 series Radeon™ X1650 series Radeon™ X1600 series Radeon™ X1550 series Radeon™ X1300 series Radeon™ X1050 series Radeon™ X850 series Radeon™ X800 series Windows Vista 32-bit Edition Windows Vista 64-bit Edition Windows XP Professional Windows XP Home Edition Windows XP Media Center Edition Windows XP Professional x64 Edition Symptoms: Graphic corruption occurs during gameplay Crysis hotfix includes the following DirectX 10: Fixes texture flickering in bushes, clouds, trees DirectX 10: Performance improvements DirectX 9: Fixes Anti-Aliasing corruption seen on the ATI Radeon 2900 Series DirectX 9: Anti-Aliasing performance enhancements DirectX 9: Crossfire performance improvements DirectX 9: Fixes random graphics corruption during game play Pa, ako je netko iskusio slične probleme: Vista https://a248.e.akamai.net/f/674/9206...3a-055589E.exe XP https://a248.e.akamai.net/f/674/9206...3a-055588E.exe
![]() |
#2 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Hvala na trudu, ali igra je vec ekspresno odletjela sa harda. Uz COD4 jednostavno nije imala sanse ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Nemoj bit lud, pa Crysis je tek izašao u studenom... Kod ATI-ja ti ide ovak-uoče problem ali im se ne da zaje*avati jer ne žele mrdati po driverima za taj mjesec (da si ne zeznu WHQL koji daje MS) Sljedeći mjesec malo meditiraju nad problemom, mo-žda lupe kakav hotfix ako je igra ultra-mega-popularna. I ako sve ide po planu treći mjesec možda dobiješ a možda i ne drivere koji daju bolje perfomanse ![]() No dobro, takav je uobičajen sistem-možda se za Crysis malo i potrude. Ovo kako je bilo sa driverima Nevidie sumnjam da budeš vidio sa ATI driverima ![]()
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
ma joj pametnije bi im bilo da popatchaju 7.10tku i izdaju 7.11..koja normalno radi sa AGP kartušama...a ne fix za ovaj tech-demo koji će proć kao i Daikatana...ili Duke Forever..tresla se brda,rodilo se nešto neigrivo.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Je, i meni nije jasno zašto ovaj hotfix kad novi ionako trebaju izać ovih dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
![]() |
#12 |
Banned
|
ma..da je s marsa..nije popravio..bar ne X1950tke..našao na netu 2 foruma,isti problem,potpuno iste kartice..samo AGP serija X1950pro..i isti simptomi..smrzavanje,reset..itd... ![]() probali i te omege,i 7.10..i bilo koje od 7.5 nadalje..kao da se nešto kolje u SMARTGART-u...hmm... pusti...valjda će službeni 7.11 to riješit..bila bi sramota da moram prodavat karticu zbog nesposobnih programera..stvarno lolčina.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja sam sinoć isprobao i za sad sve šljaka normalno...
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
hotfix pomaže za Crysis. Prije su mi se pojavljivale anomalije kao kod prevelikog OC-a grafe(dijelovi stijena titraju i neki drugi objekti). poslije instalacije više nema anomalija ali mislim da je sad manje FPS u igri(2900 pro) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderators
|
Zanimljivo, opcija "Use centered timings" sad radi kako treba. Benchao sam sinoć Crysis na 1680x1050, uključio tu opciju i smanjio rezu na 1440x900 i sad ga prikazuje ispravno-slika je u sredini a sve okolo crno. Zadnji put kad sam probao samo je stavio dvije debele crne crte sa strane... Moram priznati da sam ostao zapanjen, za manje od godine dana su uspjeli srediti problem ![]()
![]() |
#19 |
Premium
|
u igri sa 7.11 driverima opet pucaju teksture, a sa hotfixom, upalim crysis pa pes pa crysis pa radi, igram 1h crysis, izađem upalim ga ponovo i ponovo pucaju teksture (doduše manje nego prije). Vidim i da je wolverine imao isti problem sa 2900pro, ali on je testirao na dmeou i bez hotfixa sve u svemu, vidim da ću sačekati ferije, napraviti reinstall drivera i proći igru tijekom jednog popodneva btw. wolv kaže da u Visti sve radi najnormalnije |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#21 |
Premium
|
moji su ipak lijepši ![]() evo ovo je bolji primjerak, ovo je još i vidljivo ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/...rysis.JPG.html Zadnje izmijenjeno od: Buger. 25.11.2007. u 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
crysis
uzeo sam 2600xt i sve mi super radi osim crysisa. naime, od kada ga pokrenem igra krene ali usporeno do kraja. čak i ona uvodna animacija trza brutalno. totalan kolaps. danas budem stavio 7.11 drivere pa budem vidio inače sam karticu pogurao sa onim tweekanim driverima pa ju sad sistem vidi kao fireGL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ma max 15 fps ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tako su obećali i toga se drže. Dakle ne jedne mjesečno nego 12 godišnje...to im ostavlja dosta lufta... Do Božića bude ziher ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Onda OK. Samo da već nešto naprave... Ova HD 2400 Pro agp me pomalo izluđuje sa tim diverima, al nekako se držim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|