|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() pozdrav, odlučio sam kupiti novi proc Intel Core 2 Extreme QX6700, i shodno tome ide i nova matična Bad Axe ATX BLKD975XBX2KR, pa kad me već tako krenulo, da pojačam i RAM i onda sam došao do toga da bih mogao složiti i novi komp! Ugl, nove komponente: Intel Core 2 Extreme QX6700Ove nove komponente mislim kombinirati sa starima (u potpisu). Uz dobrodošle savjete o mogućim kombinacijama, kao i o drugim komponentama (u cjenovnom rangu navedenih = do +200kn), par pitanja: 1. razlika dram i sdram? naime, navedena je memorija dram, i to 2x2GB 800 kn. to mi se čini jeftino, pa ako mi tko može pojasniti. e, ne mislim ništa overclockat ili sl., ne kužim pa ne diram ![]() 2. koliko mi grafika koristi u renderiranju? Wildcat 500 koju imam super šljaka s cad aplikacijama i pri renderiranju, ali me zanima zbog sljedeće koju budem kupovao. 3. iskustva s hlađenjem Core 2 procesora? ovaj Pentium D975 s 12cm ventilatorom ispred i iza + coolermaster + 10cm na napajanju + 9cm na boku i u zatvorenom kućištu nikad ispod 48 stupnjeva. hoću li za hlađenje qx6700 trebati klimu ili će biti dosta neko novo zračno ili vodeno i koje? eto, hvala unaprijed
Proc: Intel Q9450 MB: Intel DX48BT2 Graf: nVidia GeForce 9600GT RAM: Kingmax 2x2048 1333 MHz HDD: Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 320-GB Ostalo: CoolerMaster Hyper 6+ Thermaltake 750 W SILVERSTONE Temjin TJ02 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|