|
![]() |
#1 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
4morow konfa
Trebam savjet i modifikacije za iduću konfiguraciju. Naime trenutni kompjuter p4 2.4-1gb Corsair ... star 4 godine odlazi burazu a ja kupujem novi za svoju sobu. Cilj mi je napraviti multimedia station od njega na kojem će se vrtit filmovi, igre, ali i ozbiljno radit. Inace mi se zna dogodit da provedem pred monitorom 8-10 sati kad me krene. Zelim nesto sto će ispunit prohtjeve a neće zahtjevati bog zna kakvo praćenje tehnologije. Skombinirao sam idće 2 kombinacije i razmišljam uzeti Dell 24'' HC ali neznam dal to ispunjava sve moje prohtjeve i dal mogu proć bolje s LCD TV-om ili nekim drugim monitorom.
ukupno: 7541 KN sa Gigabyte GA-P35T-DQ6, Socket 775 ispada: 7624 KN i druga verzija je sa slabijim procom E4500 i Asus : 6987 ili E4500 i Gigabyte GA-P35T-DQ6 : 7070 Sa monitorom to ispada negdje oko 12 k kn što je dosta i želim znati dal trebam ici na toliko ili ne. Kod mene se zna skupit drustvo pa gledat filmove itd pa sam u nedoumici oko Dell-a. Isto tako pucam na to da me iduci put cujete kako kmecim tek za jedno 3 do 4 godine. Sve sam trazio preko nabava.net fala na pomoci
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pozdrav
Gigabyte P35-DS3R, s775, intel P35+ICH9R, FSB 1333/1066/800MHz=750KN Procesor Intel Core 2 Duo E6750 , 2.66GHz, socket 775, 4Mb cache=1.194KN Napajanje CORSAIR 450W, VX Series CMPSU-450VXEU=516KN Mislim da je nepotrebno kupovati skupu ploču ali i ona ASUS-ova je odličan izbor samo bi uzeo ovaj jači procesor razlika cca 100kn ali se isplati(odlično se clocka) ![]() ![]() Možda bi trebao sačekati sljedeči tjedan ATI izbacuje nove primjerke grafa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nego bi zamolio još jednu stvar: Što mislite koji monitor da ubodem na ovu konfu i dal se uopće isplati razmišljat o LCD televizoru? Naime ne znam dal ghosting problem na DELL LCD 2407WFP-HC 24'' TFT UltraSharp Widescreen utječe toliko na gledljivost filmova(posto sam cuo da zna ***at u igrama). Mozda bi za filmske veceri s drustvom/igranje igrica... vise odgovaro neki LCD sa TN matricom poput Samsunga 245B ili cak LCD TV. Dal se negdje da nabavit DELL LCD 2407WFP znaci to je rev. A04 I postoji li način za testiranje monitora na licu mjesta za ghosting i pixele ....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|