|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
glupo pitanje....
zanima me za što služi onaj mali kabl koji se uključuje u cd uređaje uz IDE kabl i žicu za napajanje... Zanima me zato što meni na MB ima mjesta za samo jedan takav a koristim DVD-rom i pržilicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
To ti je Audio kabel. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
...
aha znaci to mi netreba... usput dali zans kako uninstalirati windows messangera?? neda mi se sad trazizi po guglu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
kaj se tice messengera imas na ovom forumu sami pukni search i naci sec isprve. kaj se tice pak kabela to ti je audio kabel koji dovodi analogni signal do zvucne kartice. kako svi playeri podrzavaju digitalni prijenos na taj kabel zaboravi.
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: glupo pitanje....
Citiraj:
Znaš kak iščupat matičnjaču iz kućišta i uvalit drugu, a ne znaš ćemu služi taj koaksialac.... Eh ta današnja mladež sve radi na preskokce.... Gdje su oni dani kad se sve učilo (i radilo) postepeno, korak po korak???? BTW ona tvoja ploča još dela - nisam ju uspio skuriti iako sam imao ozbiljne namjere. ![]() ![]() ![]() I sad nek neko veli da PCChips ne valja...ccccc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
...
hehe drago mi je! ja nikada nisam imao problema s tom pločom osim nekada nakon formata mi je trebalo malo duže da instaliram onaj SiS integrirani zvuk... Nikad me nije zanimalo za što služi taj mali kabel i imao sam u kompu samo jedan CD/DVD uređaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
....
Imao sam DVD_ROM i gledao sam filmove s njega!!!! kak misliš da nisam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,HIDE,7 i promjenis ga u ovo: msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7 ...u biti obries ovo HIDE. saves sysoc.inf i odes u add/remove programs, windows setup i tamo na zadnjem mjestu ti je Windows Messanger. samo maknes kvacicu i to je to, nema vise messagenera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
2 Zmaj: Pitanje uopće nije glupo, mogao si samo dobit glupe odgovore. 2 Snoopy: Taman išao to napisat, kad vidim, ti brži. Bravo majstore.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
...
hehe pa radilo mi je ono da promjenim ime folderu... |