|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
bug na laptopu, nakon prelaska sa viste na xp
jesam, mako sam vistu preso sam na xp...sretan sam sve funkcionire vise nego dobro ali ostale su 2 stvari 1 stvar je da mi ne rade tipkice za upravljanje medaiplayerom koje imam na tastaturi sa strane, to znam da mi fale drajveri al eto nedaju se instalirat morat cu neke druge pronaci a druga stvar je da mi se čaptop ne gasi, znaći ja mu dam komandu restart, on stane na onom windows is restarting...ali nejde dalje :=) ...isto tako sa shuting downom, stane na poruci da se gasi ali se ne ugasi, moram tipkom raditi to sve... i ovo drugo su pretpostavljam drajveri? šta ću? ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za prvi problem trebao bi ti driver tipa HotKeys, Launch Buttons ili sl. (nisi naveo o kojem se lapu radi!). Za drugi problem mislim da je u pitanju loša instalacija vindoza. Probaj ih instalirati s nekog drugog cd-a. Ali prvo nabavi SVE drivere.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Laptop je Acer Aspire 5920G ovoga...nebi reko da je do cda jer sam upravo sa toga cda instaliro svoje WIN XP na desktopu i sve radi kako i treba.... moje mišljenje je da su drajveri samo neznam di bi ih još nabavio jer ovih par nemogu instalirati...vec sam imao topico o tome ![]() dobro nije tak strašno kaj ovo ne funkcionira ali trebo bi popravit.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
odakle si našo drajvere? ja imam 5920G i ćinimi se da moj nema tv tuner. mene idalje muči to sta svaki put moram rucno gasiti...neznam kako da to riješim?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|