|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Kako izbrisati folder - probao Unlocker, preko live linuxa, safe mod...
ne zeli obrisati "Windows" folder koji mi je ostao od prosle instalacije. Probao sam i s Unlockerom, preko safe moda, probao sam s Win XP live CD verzijom koju sam napravio pomocu BartPE-a, probao sam i s live distribucijom linuxa - nece |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Brute Force Uninstaller (BFU) 1.00.9 -- probaj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
@greenfly: BFU trazi neke skripte @Olymp: TuneUP ne pomaze ako ga nemre live verzija XP-a ili linuxa, ne znam kak drugacije da ga izbrisem :| budem probao preko DOS-a tj cmd-a, al sumnjam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
formatiraj particiju ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa MORA ga formatirati pa nije folder uklesan u plocu....
![]() |
#8 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cek, da kojim slucajem ne pokusavas obrisati "normalni" folder od wina. Onaj stari bi trebao imat ime "windows", a novi "windows000" ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Chkdsk iz konzole?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
"The directory is not empty"
prebacio sam sve s te particije na drugu i formatirao sam ju. sada vise nema "Windows" foldera. Samo da objasnim nini i techu: radilo se o tome da sam kupio novi hard i na njega sam stavio friske Windowse, a ove stare, stari "Windows" folder koji je bio na drugom hardu sam htio izbrisati. To nije islo, al nakon check diska i formatiranja, formatiranjem se rjesio problem. No, ima jos jedan problem...isto s brisanjem. Ovaj put se takoder radi o folderu koji se neda izbrisati (na laptopu). Radi se isto folderu u kojem nema nicega, velicina mu je 0 bytes, a kod brisanja javlja se: "The directory is not empty" Na googleu sam jucer nasao da je problem u tome jer je u folderu navodno ostao file koji ima tocku -> "." u pocetku naziva ili slicno, zbog cega ga Windows ne vidi. Niti taj folder ne mogu nikako obrisati. Ako idem preko cmd-a izbaci istu gresku: "The directory is not empty" Probao sam preimenovat folder, preimenuje ga, ali isti problem. Check disk i iz windowsa i iz cmd-a zapne na phase2 na oko 45%..i ne mrda. Rjesenja na googleu, izgleda, nema: http://www.google.com/search?client=...utf-8&oe=utf-8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Stavi ti taj folder hidden i zaboravi ga ![]() I kad ćeš stavljat windoze sljedeći put, kao što kažu drugovi, formatiraj disk i to je to. Jer formatiranjem se to mora riješiti nije moguće da nakon formatiranja ostane. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|