|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
preporuka programa koji trose manje memorije
pozdrav! Instalirat cu ponovo windowse pa me zanima vase misljenje koje programe staviti a da mi trose sto manje resursa, tj. memorije,znaci treba mi preporuka za audio i video player,firewall,antivirus,internet browser,preglednik slika i pdf dokumenata i ostalo ako sam sto zaboravio hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
foobar vlc player nod32 firefox foxit reader za sve sto si naveo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Preglednik slika definitivno ACDSee 3.1c
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
http://coolplayer.sourceforge.net/ za mp3player ili http://www.un4seen.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
audio i video player - WMP Classic firewall - Comodo Firewall antivirus - NOD32 internet browser - Mozilla Firefox preglednik slika - IrfanView pdf dokumenata - FoxIt |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
---
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
video player - vlc player firewall - Comodo browser - Firefox slike - IrfanView pdf - Adobe Reader |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovo su preporuke ako ide gore Windows XP/SP2 Audio Player - Foobar 2K Video Player - VLC ili GOMPlayer, svejedno ti je. Kad ubaciš neki film počet će žderat memoriju kao nenormalni. Firewall - Windows Firewall, ne treba ti ništa specijalno, jer se ja već mjesec i po se vozim na Windows FW bez ikakvih posljedica. Doduše malo sam propo u licu al to mi je od škole ![]() Antivirus - NOD32 ili AVG Free 7.5 Internet Browser - Opera ili neka školjka za IE6 tipa Avant Browser ili Netscape, nikako FF jer ima memorijsku rupčagu veličine Grand Canyona (trenutno mi troši 70 MB) Preglednik slika - Windows Picture and Fax Viewer, šta će ti više kad je on s nama tu. Ne bi ga gledo bas cijeli dan, sluzi svrsi. PDF - FoxIt Reader |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Što se preglednika slika tiče, za velike fotke meni je najbrži ACDSee i to najnoviji 9 ili 10, što već nabaviš. Ima Quick Preview koji otvara slike na dvoklik tako da se ne pali uvijek čitav Photomanager, a dekodira slike unaprije što je jako zgodno sa ogromnim fotkama. Uglavnom, brži mi je i od Irfana i od Faststone-a i od XnView-a, stavio sam ga i na laptop Zadnje izmijenjeno od: gog. 02.11.2007. u 20:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Sto ljudi svi ce ti dati razlicite preporuke...ta filozofija o memoriji mi je vec na neku stvar legla...kupite racunalo kako bog zapovida i necete imat pojma o memorijama...imam stotine programa instalirano i nikad nisam vidija nikakav problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|