|
![]() |
#1 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Problem s internetom
Prvo pozdarv svima..Evo ovako imam problem s netom, imam router D-link 584-T sve je radilo ok do jucer navecer..Ruter je spojen sve lampice svjetle svi IP-ovi dobro namjesteni ali kad otvorim mozzilu i home page mi je forum ne otvara ga, provam bilo koju drugu stranicu ne moze stalno „Server not found“!Zatim sam napravio restart komp. Restart rutera,ponovno pokrenio wizard preko 192.168.1.1 i opet restart i nista opet isto,device manager kaze da je sve ok sa mreznom karticom nema usklicnika.Zvao T-com on mi ponovno izdiktirao IP-ove i to iskljucio router i ponovno ga upalio i opet isto nula bodova, i na kraju mi rece ovaj iz T-coma da je problem s mojim racunalom i sad sta radit??PS. to se pocelo dogadat kad je jucer bilo nevrijeme izgubio sam sve postavke od neta jer su bili poveci padovi napona! Ajde plz pomozite niko ne zna sta je,unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajde udahni, pa odgovori. Jel imas liniju sa routerom? Kakav ti je status linije u routeru?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
probaj hardreset routera,pa vidi. isto tako ako spominjes ceste padove napona,jel moguce da je skurilo modem? moje fix ideje
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Imaš otraga kod utora za internet ( žute boje ) i u to na par sekundi gurni čačkalicu il tak nekaj i na taj način resetiraš d-link i nanovo upišeš postavke i mora raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
|
Radio sam reset iskljucivao iz struje i sve ali opet ne mogu otvorit niti jednu stranicu..Kad sam to radio pricao sam i s ovim iz T-coma i on je rekao da vidi da se spajam i da sam spojen kao sta i ja sam vidim u Local area connection da je connected...Stvarno cudan problem, je li moguce da je router otegnuo papke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
|
Moguce, a moguce i da je splitter riknuo. Ponavljam pitanje: Dali imas pristup router settingsima i sta kaze sa liniju, up/down?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
|
A neznam kako ti je u postavkama routera. Meni kad sam online pise "ADSL Link - UP". Ako nije aktivna "ADSL Link - Down" ukratko ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
N00B
|
A cuj nino uglavnom kad upalim komp normalno vidim local area connection da je online..Onda mi ne preostaje nista drugo nego da provam zamjenit splitter i router ako ne bude pomogla zamjena splittera imam garanciju na router .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
PizzoZder
|
Ma ne kuzisss. 192.168.1.1 i udji u postavke/settings routera. Reci mi da to znas...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
N00B
|
Uglavnom sad je sve rjeseno problem je bio do T-coma bio je blokiran password na moj se nije htjelo spajat a na prijateljov password je tako da hvala svima na pomoci i puno hvala Nikkyu koji mi je pomogao u otklanjanju kvara... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Student
Datum registracije: Aug 2007
|
torrent vs internet
nisam htio otvarat novu temu jer i ja imam problem s netom uvijek kad skidam s utorrentom net mi ne radi kako treba! stranice mi otvara nakon sta 10-15 puta kliknem na link a neki put ni onda! nece mi otvorit ni msn... cim ugasim torrent sve pocne radit kako treba! nema veze dal skidam sta s torrentom ili seedam ili ne radi nista! mozda ima neke veze sa forward portom sta sam naparavio na routeru? ili nekim drugim postavkama? probao sam azureus al opet ne sljaka! hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Student
Datum registracije: Aug 2007
|
nije problem u tome da mi pojede svu vezu jer i dalje radi net na drugom kompu i sve je u redu ogranicio sam download i opet isto |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|