Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.02.2004., 02:16   #1
markich
RIAA

markich's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
mATX case + board

Pozdrav svima,
q: kakvo je Vase misljenje o mATX plocama, meni se uzasno svida mATX kuciste, malo, portabilno, samo je stvar sto gdje god sam ih gledao (u rh), prodaju se ona mala, bijela, ruzna, a vidio sam kojekakvih slika, i ima ih stvarno super,
mislio sam uzet neku plocu sa Lanom, Modemom, Audiom,(na ploci) te AGP portom(za GFTi4200 128) , PCI port (za tuner), i obican kon. za hard... sa socket a (Athlon XP1800+)
Gdje ima za kupiti malo kvalitetnije ploce*?**
druga stvar je kuciste, ona obicna bijela su njesra, di ima u nasem predivnom ZG il online za pogledat onak neka tipa Thermaltake, malo sređenija, nabrijanija?

i ono najbitnije, kolko je to sporije od normalnih ploča??
thnx Marko...
markich je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2004., 02:43   #2
Stormeye
Billy lives forever

Stormeye's Avatar

Datum registracije: Dec 2001
Gle,po meni razlike u performansama nema ako micro ATX ploca ima isti chipset kao i full ATX,jedina razlika je u broju PCI utora i dimenzijama ploce.
Dobre micro ploce prave MSI i Gigabyte. Za MSI mogu jamciti posto sam prijatelju poslozio strojcic s takvom plocom( na njegovo inzistiranje),ne znam tocno koji model ali chipset je KT266.
Ploca je metak,radi bez problema.
Ako zbilja hoces malo te ploce su pun pogodak,dok je odabir kucista vec druga prica. Tesko ces kod nas naci kvalitetno micro kuciste.
Probaj prosurfati webom.
BTW razmisli i o barebone strojevima,iako su paprene cijene imaju cool izgled.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno