|
![]() |
#1 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
hr tipkovnica u winxp...plz help
dakle, recimo da nemam originalne windoze ![]() imam nekakvu tiny verziju koju sam skinuo s OiNK-a (RIP), iso ima 120MB, puno toga je izbaceno, programi tipa help and support koje niko nikad ne koristi itd e, al tu je sad problem, a to je da nema hrvatske tipkovnice, tojest palatala ch sh dz itd, samo je engleska.. pa molim help dal netko zna kak da se to instalira. language interface pack ne dolazi u obzir (neznam dal on sa sobom uopce ima tipkovnicu). googlanje i trazenje ovdje na forumu ne daje rezultata ![]() thx |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm ja mislim da se ne spominju takve stvari http://forum.pcekspert.com/faq.php ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
kakve to sad veze ima? ja nisam postal nikakve linkove na nikakav warez tak da ne vidim problem?... |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja mislim da ipak pravila trebaju biti obavezno štivo...ovdje je piratski software zabranjen, a to što se ti hvališ da ga koristiš i još tražiš pomoć oko njega je fakat glupo od tebe. Ako ne možeš platiti ono što koristiš uzmi neku linux distribuciju i mirna bosna.. Ovo mi nekako smrdi na lokot (u najboljem slučaju) |
![]() |
![]() |
#5 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sa time si već riješio budućnost ove teme... Olymp je dao jedan koristan link, prouči ga još jednom. Citiraj:
![]()
![]() |
#6 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|