|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Flash menu, live update?
Nek mi netko veli jel njemu dela onaj Live update na Flash menu na NF7-S? :confused: Meni ne dela! ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
imas abitovu stranicu i skini si bios i updejtaj ga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A prvo skini novi Flash menu (zadnji je 1.33). http://fae.abit.com.tw/eng/download/dl_flashmenu.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
|
Hm ja sam si ga skiuno kad sam stavljao zadnji BIOS ( u 12.mj)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja sam isto skinuo 1.33 i proradio iz prve, bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
|
Opet ne radi. Stavim na Live update on krene na Download infomation file Handle created, to stoji na 0% i nakon nekog vremena dobijem obavijest cannot find the selected file. Try again later ![]() Jel to ima možda neke veze sa Zone Alarmom, je rmi to ide neizmjerno na živce. Update from File dela normalno al live update ne!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Probaj ugasiti ZoneAlarm dok radis update... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Ajmo dajte mi postavke za ZA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
|
Ma jebo ZA. Ili Kerio PF ili Outpost. Imao sam dosta vremena ZA i preporodio sam se kad sam prešao na Kerio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|