|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Flash menu, live update?
Nek mi netko veli jel njemu dela onaj Live update na Flash menu na NF7-S? :confused: Meni ne dela! Moram ručno downoladat BIOS tj. tražiti ga.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
imas abitovu stranicu i skini si bios i updejtaj ga |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A prvo skini novi Flash menu (zadnji je 1.33). http://fae.abit.com.tw/eng/download/dl_flashmenu.htm |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Headbangig Grunf!
|
Hm ja sam si ga skiuno kad sam stavljao zadnji BIOS ( u 12.mj)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja sam isto skinuo 1.33 i proradio iz prve, bez problema. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Headbangig Grunf!
|
Opet ne radi. Stavim na Live update on krene na Download infomation file Handle created, to stoji na 0% i nakon nekog vremena dobijem obavijest cannot find the selected file. Try again later Jel to ima možda neke veze sa Zone Alarmom, je rmi to ide neizmjerno na živce. Update from File dela normalno al live update ne!
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Probaj ugasiti ZoneAlarm dok radis update... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Ajmo dajte mi postavke za ZA
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
. Ili imas ukljucenu blokadu jave app. ili sl. pa se stranica ne može učitati - disablaj blokadu - tu sam ja usrao pa nisam mogao pokrenuti Live Update za NAV niti mi je dozvoljavao da uđem na security responce stranicu. Nemoj nikada gasiti ZA da bi nesto downloadirao jer onda se isti čas otvaras za napade. Je da je ZA kompliciran za namjestit ali ima u sebi odličan help.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Administrator
|
Ma jebo ZA. Ili Kerio PF ili Outpost. Imao sam dosta vremena ZA i preporodio sam se kad sam prešao na Kerio. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|