|
![]() |
#1 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Mala preporuka napajanja do 400kn
Evo nakon dvije krepane graficke, moralo se i ovo napoko dogodit...neku vecer je bio gadan pad napona i izgleda da komp ovaj put nije to dobro podnio. Kad zelim upalit komp na par sekundi se cuje kondenzator iz napajanja kako cvili i onda prestane pa racunam da je napajanje samo otislo, ali probe radi prikopcati cu drugo da provjerim. Napajanje koje je krepalo je bilo doslo sa kucistem od Codegena 420W. Ono sto ja od vas trebam je neku preporuku napajanja do 400 kn u ve-mila ili hgspota, po mogucnosti da je dobavljvo odmah, da ne cekam narudzbu. Napajanje bi trebalo upogoniti nesto izmjenjenu konfu iz siga. Epox EP-8RDA3+ Athlon xp 3000+ 2x512MB PC3200 (namjeravam uzeti jos gigu) Geforce 7600GT Seagate 160Gb + Seagate 250GB Nec dvd snimac Za oko mi je zapelo napajanje od Chiefteca iz ve-mila http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=20280 Ako mislite da je neko drugo u tom cjenovnom rangu bolje, recite.
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Fortron 350W PNF Tera 2 tvoje konfe, 296W na 12V... I još imaš za čevape i pivo par puta!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Darth Pope
|
![]() |
#6 |
Darth Pope
|
Evo uzeo jutros, mislim da sam cak dosao prvi nakon onih sta rade (kupio sam ga u ve-milu u dubrovniku). ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|