|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
HTC TyTn II (iliti Kaiser)
Dakle zanima me jel netko ima informaciju kad bi navedeni pda trebao doci u nase ducane i po kojoj cijeni bi se trebao prodavati? Odlican je, ima tastaturu, gps, touch screen, proc 400 mhz.... da ne nabadam dalje evo link na gsmarenu http://www.gsmarena.com/htc_tytn_ii-2024.php i evo link za pogled 360 stupnjeva http://www.gsmarena.com/htc_tytn_ii-3d-spin-2024.php mob je fenomenalan i sad mi je drago kaj nisam uzeo n95 kad sam mislio |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Dolazi vrlo skoro u nase duchane.. Kontam za nekih tjedan - dva max, a cijena nece biti ispod 6000 kuna.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() A zašto sam prijavio, zato jer sam ga platio biznis Amexom, a račun od carine i pdv-a stavio u trošak obrta. Naravno, kad platim račun od amexa sa žiro računa i to ću strpati pod trošak poslovanja. Što se tiče samog uređaja, vrlo sam zadovoljan, iako mislim da bi malčice jači procesor riješio povremena kratkotrajna "zaglavljivanja". Baterija drži oko 5 dana, uz prosječno gsm-iranje i većinu vremena provedenu na stand byu. Integrirani gps sa Adriaroute kartom na sd kartici radi odlicno. Kao stari Ipaq korisnik (3630 i 3970) bio sam malo skeptičan zbog veličine ekrana, ali sad mogu reći da je odličan, bolji nego na 3970, sa gušćim pikselima i boljom osvjetljenošću. Tipke na prednjoj strani su odličnog rasporeda, a qwerty tipkovnica je malčice nepraktična. Nije problem u veličini, nego bi za moje debele prste tipke trebale biti ispupčenije. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
825 evra? Njihov pdv je 20% jelda? Znači da uz povrat poreza mob košta oko 4000kn ako ga uspijemo profurat preko grane iz ljubaljane? No... Trebam mi novi mob, jer mi je trenutačna Nokia stara 4 godine na izdisaju... a ovog su ful nahvalili gdje god sam čitao (recimo u BUG-u nedavno). Jel bi se to dalo negdje nabaviti na crno za manje pare kod nas i da li bi se to isplatilo? ili ako ga uspijem naručiti negdje preko neta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
jel može netko odgovoriti na moja pitanja! (posebice me zanima nabava na crno, budući da se ne radi o nekom običnom mobitelu namjenjenom širim masama...) tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Eh da, još tri pitanja! -Budući da sam na vipu, zanima me koji paket trebam uzeti (sad sam na onoj običnoj pretplati od 100kn) da bih imao podršku za surfanje i pregledavanje mejlova? Jel treba aktivirati neku specijalnu postavku ili što? -Kako radi GPS, kakva su iskustva? -da li se mjuza može slušati preko normlanih slušalica, a ne nužno preko plavog zuba, te kakva je konekcija u igri onda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
gps? kod prvog paljenja trebalo mu je cca 30 sec da ga nade, svako sljedece paljenje 1-2 sec ili 5-10 ako si u zatvorenom prostoru signal mu je bolji nego na becker navigacijskom uredaju 7934, samo je bed kaj dosta trosi bateriju na mobitelu imas mini usb, i dobijes slusalice s njim tako da mozes slusat preko slusalica, ako kupis ext USB 3.5mm (adapter sa mini usb na 3.5 mm utor za sluske) sve u svemu imam ga kojih 6-7 dana i jako sam zadovoljan, stvarno je mob odlican ako netko ima problema sa gledanjem filmova, tj trzaju mu imam codece koje sam skinuo s neta koji rjesavaju tu stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ok tnx! Još bi me dakle zanimalo -nabava na crno ili izvana ili kaj već? -kakav vip paket treba i koliko to košta, tj. na kojem principu funkcionira surfanje i primanje mejlova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
ja sam ga kupio u mikronisu, 6500kn, na diners 12 rata BEZ ikakvih kamata neznam za takav mob se nebi igrao da ga nabavim na crnjaka pa ak nekaj rikne.... za vip paket ti ne znam uvijek se na net spajam preko wirelessa |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Ej, još jedno pitanje - baš sam zvao mikronis i vjerojatno ću ga isto uzeti na rate preko dinersa... E sad, daj mi još reci što je sa dodatnom opremom - i to sa -plaovozubom slušalicom -držačem za vjetrobransko staklo -futrolom -jel treba kupiti kartu za gps i ako uopće karta dolazi sa njime, kakva je...? Pitam to sve, jer mi zaposlenik u mikronisu nije znao reći, pa da mi neko napiše ako zna, prije nego ovi saznaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
I još jedna krucijalna stvar - koji VIP paket trebam imati da bih mogao pregledavati mailove i eventualno surfati po netu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
odmah da ti kazem da za vip paket neznam sa mobom dobijes handsfree bluetooth slusku ne dobijes dobijes futrolu za drzac isto neznam ali ima kupit onih univerzalnih, imao sam priliku isprobat jedan i cinio mi se sasvim u redu imas pravo na download karte jednog grada i to za tom tom program ako ti trebaju karte i programi ja ti ih mogu "nabavit" kad ga kupis javi da razmijenimo msn i da porazgovaramo o mobu i aplikacijama za njega |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
samo jedan grad? To znači da mi se ne isplati kupovati kartu EU i Balkana ili što...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Ovako, nisam uspio nigdje naći, koliko gigabajta tytn II može gutati microSD kartica, te gdje iste najpovoljnije kupiti? Naime, upiknuo bi si neku sandisku karticu od 4gige, no znam da dosta mobitela ima ograničenje na 2gb, pa sam sad u nedoumici...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
E da-jel zna tko gdje kupiti još onih zaštitnih folija za ekran, zakeljio sam ovu koju sam dobio sa njim i naravno da mi je ostao mali milijon mjehurića zraka ispod folije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
tu foliju operi sa sapunom (smijesno je al radi) posusi ju sa fenom (ne sa krpicom jer ce ti ostat milijon dlacica) i ponovno ju priljepi, ja sam svoju jedno 7-8 puta tako stavio ![]() onda sam kupio novu jer sam ovu spigao odi na www.crazy-shop.com i tam naruci foliju, skupa je ko sam vrag dode 80 kn e da ta folija koju sam ja kupio je za tytn obican i moras ju malo odrezat sa strane al to nije bed uglavnom bolja je od obicne, lagano se stavlja, izgleda cvrsce, ekran je poslije nje malo neosjetljiviji na dodir al to uopce ne stvara probleme(jer su razlike prije i poslije stvarno jako jako male) Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 09.12.2007. u 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
NAkon dva tjedna korištenja htio bih promjeniti jedinu bateriju... stvarno je nekako preslaba... jel postoji tu kakva alternativa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
-Nisam niti pojma imao o tome rom-u... upute molim! ![]() -ovo za bateriju si pročitao na nekom forumu? Jel tko to isprobao u praski, ne bi htio pokvariti nešto... ako je to uopće moguće... -jel postoji kakve šanse da se kod nas naruči original plavozuba slušalica? Ja sam kupio držač i punjač za auto u mikronisu, a vele da ovo nisu mogli naručiti... isto me zanima i za onaj priključak koji na jednoj strani ima usb, a na drugoj usb + jack sa slušalice... TNX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|