|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kupovanje preko Interneta i dostava...
Trebam kupiti jedan PATA disk od 80gb i 939 cooler... U Linksu nemaju PATA disk na lageru ispod 160gb, a 939 cooler imaju pa mi glupo dati vise za dostavu nego za sam cooler ![]() Koje sve trgovine posluju da dostave kurirskom službom (Overseas, HPExpress) i da platim pri priuzimanju? Vemil i HGSpot ne posluju tako... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Za Links i ADM znam sigurno poslovao sam s njima i sve prošlo super naručio robu mail-om i u roku 48 sat dobio robu pred vrata i platio kešom. ![]() EDIT:ja sam robu iz ADM platio pouzečem i nije bilo problema(grafička) isto tako uzeo u Links-u(napajanje) i sve OK.Uvijek tako naručujem jer u OS nema baš izbora. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 11.10.2007. u 18:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
U linksu,ako narucis do danas do 11 sati sutra ti je 100% pred vratima! Edit-Ja kad sam zadnji put narucivo iz adm nisam mogo platiti pri preuzimanju vec sam moro uplatiti na racun sto mi je bez veze i zato je Links zakon!! ![]()
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
neide to tako jer link sve salje overseasom tako da nula bodova da ces ti cekati 2-3 dana...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
platio si i slanje novca do Linksa...paket u jednom smjeru, novac u drugom. Zato je korektnije uplata na račun. Još ako imaš priliku uplatiti u banci u kojoj je račun otvoren, trošak je 5kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|