|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
convert xtodvd
Bok! Imam jedan problem u vezi ovog programa.Uspješno sam konvertirao tri filma na jedan dvd i to sasvim solidnom kvalitetom,no postoji problem u titlovima. Kako podesiti titlove da budu optimalne veličine za ljudsko oko,ako stavim "size 28"-premalo,a 36 previše.Ima li tko nekakve prakse s tim slučajem?Te dali je moguče staviti u tom programu onu zatamljenu pozadinu iza titlova? 2.problem je što mi kod kodiranja videa dolazi do puno izbačenih frame-ova(droop frame) ,te mi video blago zastajkuje ,zašto se mi to dešava i kako to popraviti ? Molio bih da odgovore oni koji ili imaju iskustva s tim problemima ili još bolje da odgovore experti u tim problemima! Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
evo, da ne otvaram novu temu, (moze se eventualno promijeniti naslov radi bolje pretrage) 1# kako ugraditi titlove kao opciju na dvd pomocu ovog programa. ucitao sam sve (tj, program ih je automatski jer su istog imena ko i avi) ...format je microDVD, sub ekstenzija. dvd player ih prepozna i mogu odabrati titlove ili bez... kako god nema titlova ![]() ----------------------- 2# kako staviti vece slicice na prvu stranicu od filmova (recimo preko cijelog ekrana jednu, pa na drugu stranicu druga slika za drugi film itd...) thnx!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|