|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Logitech Ultrax Premium Keyboard
Eto, prije par dana kupio sam dotičnu tipkovnicu. Za sada mogu reć samo riječi pohvale, jer tipkovnica je čisti užitak. Pisati na njoj je čisto svršavanje ![]() Prije nje sam imao neku MS tipkovnicu i često se znalo dogoditi da kod bržeg pisanja jednostavno treba jače (dublje) stisnut tipku jer će riječ ostat bez slova. Jedna zamjerka je da kod dizanja Windowsa nakon nepravilnog gašenja i kad treba odabrati da se windowsi dignu normalno ili u safe modu tipkovnica ne radi. Onda se iz naftalina mora uzet stara ms tipkovnica i stisnut bilo koja tipka. Druga je da ukoliko nemate na stolu dosta mjesta za odmoriti dlanove nabavite drugi stol ![]() Stara MS tipkovnica je imala naslon za dlanove i trebalo mi je par dana da se naviknem da više nema naslona. I sad dok pišem dlanovi su na stolu. Jednostavno stvar navike! Tipkovnicu sam kupio u Konikomu za 167,00kn i nije mi žao ni lipe! Uglavnom za svaku preporuku, ljudima koji puno pišu i željni su tišine i luksuza notebooka! Logitech UltraX Premium
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 04.10.2007. u 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
ja je imam vec 2 godine ![]() cim sam je vidio i isprobao (pukim slucajem kod kolegice) rekao sam: must have ![]() prezadovoljan, radi u Safe Modu, jedino ne radi prilikom ULASKA u safe mod, dakle odabir menia, al vrijedi svake lipe... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovih dana i ja idem po jednu. ![]() Nadam se da se neću razočarati iako sam o njoj dobio samo odlične kritike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
sačekaj malo da se tipke razrade pa onda reci koliko je glasna, sumnjam da neće doći do promjene. To me i živcira kod tih "laptop" tipkovnica, u početku su tihe i općenito se oduševim a nakon nekog vremena tike se počnu dosta klimati i buče. Koliko vidim na slikama tipkovnica nema tipku "enter" normalne veličine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
...carpe diem...
|
Mislim da i ova Premium ima veliki Enter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
hmmm...sad vidim da negdje ima negdje ne... btw. koja je razlika uopće između obične UltraX i UltraX Premium? (osim eventualno entera) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
UltraX premium ima normalan enter! Sad za ovu nisam siguran. Što se tiče razlike između ove dvije tipke na premium su mekanije na dodir i nema se onaj jeftini plastični dojam. Sad sam baš čitao jedan thread u kojem se čovjek žali na to da sa premium ne može odabrat safe mode i sl. Rješenje je u BIOS-u: USB keyboard - enable E da, kako ju već koristim tjedan dana, tipkovnicu ne bi preporučio za gamere. Ipak treba malo dublji hod, pogotovo ako igrate nfs serijal i sl i morate stalno držat tipku sa strelicom naprijed. Umara i grči prste.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ili koristit ps/2->usb konverter koji dolazi sa tipkovnicom.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Isto imam Ultra X Premium, također zadovoljan korisnik ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
imam je ja. -->
Ultra Flat Keyboard UltraX Flat Keyboard Premium Dakle, imamo tri modela. Isprobao sam sve tri i ova koju imam mi je najbolja. EDIT: ove dvije su linkane na Ve-mil. E sad linkovi na njihove str ne rade iz nekog posebnog razloga. ![]() ![]() UltraX Premium--> imam je ja.
Ultra Flat Keyboard UltraX Flat Keyboard Premium Dakle, imamo tri modela. Isprobao sam sve tri i ova koju imam mi je najbolja. EDIT: ove dvije su linkane na Ve-mil. E sad linkovi na njihove str ne rade iz nekog posebnog razloga. ![]() ![]()
![]() |
#13 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Kakva je UltraX Flat Keyboard Premium i koja je razlika spram Logitech UltraX Premium (možda plići hod tipaka kod 1.)? Ta se meni čini najboljom pošto trenutno koristim Ultra flat od Logitecha i ok mi je a prešao bih možda na full-size tipkovnicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ultra flat je po meni bolje od običnih tipkovnica za 70-tak kn al daleko od premium. Prije bi rekao da ova koju ja imam (ak ću pisat modele i ja ću se zabunit ![]()
![]() |
#15 |
Premium
|
Eto, javili se prvi problemi sa tipkovnicom. Tipka desnog pokazivaća je blago potonula te kad se igra nfs serijal, autek skreće udesno. Međutim u excellu i ostalim programima nema takvih simptoma. Odigrao sam i nfs MW i carbon i ista stvar. Jel se to da reklamirat ili?
![]() |
#16 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
meni se zna desit da zaglavi nekko tipka, no opalim je jače i onda nekako proradi... i da, space tipka mi se izlizala, u jednom dijelu se sjaji tamo gdje palcom udaram najviše.. i da, nije više ni blizu tiha kao što je bila kad sam juuzeo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja imam već godinu dana Logitech Ultra X tipkovnicu, ovo je pretpostavljam samo novija verzija, ali vidim da izgledaju prilično jednako. Tipkovnica je super, tipke su super, praktična je, radi mi uvijek i svugdje, stvarno s njom nisam imao nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
...carpe diem...
|
To sve zavisi koliko ju koristiš. (iako mislim da ne bi smjelo doći do "utonuća" gumba jer zna dosta smetati pri radu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Eto ipak nije do tipkovnice nego je do čudnog errora u NFS serijalu. Promijenio sam kontrole i dalje auto ide sam u desnu stranu. Ajd bar je s tipkovnicom sve ok.
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nakon nesto vise od 2 godine intenzivnog koristenja pocele su otkazivati tipke i polako razmisljam o zamjeni. Molio bi ako netko ima informaciju gdje bi se moglo kod nas kupiti navedenu tipkovnicu da javi. Ili ako moze preporuka slicne tipkovnice. Da li bi ova bila slicna Genius SlimStar i222 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Moja još nekako radi, ali je pocrnila ![]() Tipka A mi dosta šteka, valjda od previše PES-a... ![]() Kupio sam je davno u Autronicu, pa bi možda trebalo tamo pitat jer koliko vidim nema je nigdje za kupiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Dostupna je ovdje. |
|
![]() |
![]() |