|
![]() |
#1 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
(riješeno) TV kartica na MUTE
Ovako, danas sam dobio Leadtek WinFast TV2000XP Deluxe i fino ja instaliro drivere, tj. software koji se dobije uz karticu onaj WinFast PVR i prvo nisam imao zvuka al dobro to sam rijesio jel nisam spojio onaj kabel od zvucne do TV kartice. Kad sam sve namjestio javio mi se sljedeci problem a to je da kad prebacujem programe uvijek ostane na MUTE.... znaci gledam nrp 1. program i kad prebacim na bilo koji drugi on je na MUTE, pretpostavljam da je problem software-skog tipa pa ako znate molim pomoc. Evo i kartice koju imam: ![]() A evo u opcijama i volume controlu kako izgleda: ![]() ![]() Zvucna je Audigy SE ako to sta pomaze...
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A da probaš instaliati nove drivere/software? http://www.leadtek.com/eng/support/d...%20XP%20DELUXE Prije instaliranja nove verzije, makni sve stare ostatke pomoću Leadtek Driver Clean Sweepa odnosno Driver uninstall utilitya.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Hvala, novi PVR i driveri rijesili stvar ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|