|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
(riješeno) Problem sa Win
Imam jedan problem. Jucer cura nije imala mjesta na C;disku i sve je iskopirala na d: E sada je naravno problem sta je medu tome sve iskopirala i Windows,naravno danas kad aje upalila komp nece ga dignuti.... Ja sam joj jos stavio programcic jer je prije imala 98 i xp da bira sa kojega diska oce boot,pa je sada i to ostalo i pita ju da li ce 98(koje nema vise) ili XP sa c:...hm... ima li tko kakvu ideju? Ja nisam u hr.pa joj ne mogu pomoci. Ima neki seminar na disku koji joj treba hitno,ne zna raditi u dosu da se to nekako iskopira. Da skoci do Ve-mila ili sto? Bi joj oni iskopirali taj file na neki cd,usb ili bilo sta?
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Hm, cura ti iskopirala windowse s c diska na d? Nekako sumnjam u to, to baš i neće iči - bar ne lagano. Jedino ako ti cura nije mladi aker ![]() Najbolje bi bilo da odfura nekome s nekim boot cd-om, linuxom ili sl. i da taj netko isčupa van taj seminar. Ve-mil ili tko već... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
Hm...a ne vidim drugi problem. Mozda je ona iskopirala boot samo? Hm...pojma nemam,evo sqda je skinula hard pa ga nosi u Ve-mil...
![]() |
#4 |
Tlacitelj i neznalica
|
Evo cura bila u Ve-milu pa joj decki iskopirali podatke na usb i sve vazno bacili da drugu particiju pa sada trebam ja doci za 10 dana i instalirati win.... Vjerojatno bi se dalo rijesiti sa CDom od XP-a,pomocu fix boot ili tako nesto,ali onda ne zna to niti ima CD-e. Ali mozda i ne jer jer kada joj win nije dopustio micanje Win-a sa C: diska ona je usla unutra pa iskopirala par foldera koji su se mogli...hehehe...nece on nju zezati kaze ona. Ah.... Ja joj rekao da ako nema mjesta da sve iskopira na d disk ali nisam ni razmisljao da ce iskopirati Win folder....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|