|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Update problem s Mozillom
Imam verziju 1.8.1.6. koja radi bez greške. Ako nadogradim na verziju 2.0.0.7. preglednik ne želi otvoriti ni jednu stranicu. Ima li lijeka ? Imam Win XP SP 1.
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Panoramix također ja imam isti problem ima par dana da sam nadogradio na verziju 2.0.0.7 i dosta sajtova mi nece da otvori... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mene isto nešto za***ava FF zadnje vrijeme. Redovito mi stane, mogu gledati trenutno otvoreni tab, ali nemogu prebaciti u druge koji su otvoreni. Potrošnja memorije mi bude 120MB, zauzetost procesa 100%... Imam naviku otvarati više tabova odjednom, bude ih i desetak, ali mi se do prije možda tjedan dana ovo nije događalo. Mislim sam da je vezano samo za jedan kompjuter, ali mi se i na kućnom kompjuteru dogodila danas ista stvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#7 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
2.0.0.6 je bio puno stabilniji nego 2.0.0.7 nekad se dogodi da jednostavno ne mozes na tab kliknut i nakon desetak sekundi iskoci dialog script is not responding stisnes stop i sve je opet po starom. Dosta mi se vec puta to dogodilo tako da bi najrade downgradao na staru verziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|