|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Stranglehold
Jeli igra tko? Igrica je cisti serious sam, idi i kolji, minimalna upotreba sivih stanica. Glavni lik cak ni ne reloada. One man army. Taman kad ste s posla nabrijani, stranglehold, ubijete 1000 ljudi sa šotganom ![]() Dobro je napravljen glavni lik, a igra vuce korijene iz filma koji je izasao 92' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Prilicno sam siguran da vec ima thread o ovoj igri ![]() Igra je glupa. Al fakat glupa. Oni koji su igrali kazu da se moze prec za svega par sati, glavno da zauzima 12.4GB... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
nije loša igra. malo za promjenu-čista arkadna pucaljka. zašto bi morao za svaku igru naprezat moždane stanice?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo danas instalirao i presao prvi nivo, fora igra, jednostavna brza i jako igriva... Puno mjesta zauzima jer su animacije u HDu i to radene u grafickom engine-u pa onda prebacene u video format sto izgleda jako lose, puno bolje bi izgledalo da je direktno iz game engine-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Da, slicna stvar je bila i sa serious samom 2 koliko se sijecam. Nije mi pretjerano jasno zasto su se odlucili za takve animacije, kad serious sam 2 engine (na siteu pise pod specs) podrzava dinamicne real time rendered animacije .. zasto su ih onda radili u engine-u .. pa snimali .. pa onda playali? Kao animacija sa 2 -3 lika im previse procesora trosi? Animacije koriste texture koje nisu u igri? I sta onda, opet kad naprave video dodje im i vise nego da su ugurali texture u igru.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prvoklasni Krkan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
presao sam igru prije 2 tjedna i moram rec igra je taman da se odmorsi od svih dnevnih problema i da smiris zivce takve igre dugo nisam vidao nadam se da ce ih biti jos... btw igra puno zauzima ali graficki nije toliko zahtjevna kao npr DIRT ili nekaj slicno.... unreal engine je stvarno prava stvar sad me zanima samo kako ce izgledat crysis i onda do iduce godine nema nikaj ![]() Meni je ovo vise lici max paynu nego sirus sam.u makar ima nekih slicnosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prvoklasni Krkan
|
Pa lost planet je isti, probaj i njega odigrat! |
![]() |
![]() |
|
|