|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: dj_dannijel. 27.09.2007. u 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
dj_dannijel ako imaš kakav link na DEMO verziju Moto Gp-a 07 pošalji i isprobat ću je pa ti napišem opis (imam i gamepad pa mogu provjerit te gljive, a ak si iz Zagreba a ne čeka ti se do 1.10. spalim ti taj eventualni demo na DVD ili stick). Na http://www.bhmotorsports.com/ nisam našao a to mi je jedan od prvih izvora informacija o racing simulacijama i arkadama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja čekam SBK 07 za PC
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ne sviđa mi se baš igra. nisam neki ljubitelj motora, tak da nisam mjerodavan. zvuk je koma, grafika tak-tak. mislim da bi puno bolje bilo igrat s nekim gamepadom nego na tipkovnici. already uninstalled
![]() |
#15 |
Premium
|
A obzirom da mi je MotoGP2 prirastao srcu te sam odvozio nebrojeno puno krugova (trojka je zakazala malo) instalirao za probu (torrent verzija) ovogodisnje izdanje. Ukratko veliki problemi sa zvukom... isprekidano, lose, nikakvo. Problemi sa grafikom... ide ide pa zasteka na sekundu-dvije (i eto me lezim tamo negdje u pijesku), trza tu i tamo iako se dobije pristojan framerate, na vecim rezolucijama ne prikazuje podosta detalja. Ajd javite se malo... jeli problem do same igre ili do "mojeg dvd-a i inastalacije"? Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 28.09.2007. u 11:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Jesam. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobro ti John kaže, obriši taj dio jer bi ovak osim na "loš" (nelegalan) primjerak mogo i na ban naletit. A pošto je neko gore napisao da igra izlazi tek danas treba malo pričekat pa možda puste i demo verziju u opticaj, to mi je nekak bio sasvim dobar pokazatelj kvalitete MotoGP-a 2 i 3. Probat ću ga iako je za moj ukus malo prearkadni serial, bolji mi je bio GP500, postoji i XP patch pa se može na novijim kompovima (nisam ziher za Vistu). I nije li MotoGP 07 rađen paralelno i za XBOX 360? Mogla bi onda stvarno imat problema sa optimizacijom za PC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
love is back
|
Ja sam ovu temu Započeo isključivo da saznam kakva če bit igra... A ne kakva je igra pa molim razgovarajmo samo o tome da ja ne nadrljam skupa s vama. Dal postoji kakvi demo? E jel se smiju spominjat recenzije iz časopisa? npr o toj igri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
love is back
|
U novom gameplayu je recenzija pc verzije MotoGP 07 i piše da je u prodaji dok sam na gamespot-u naišo da izlazi 28.09, znači danas je izašla u europi Ima ocjenu 14/20 Ako je istina što piše neče mi se svidjet jer su joj, citiram: "nedostaci kalibracije stickova i moronski AI" Al tko nebi poželio vozit ducatia s Stonerom il pak Yamahu s "the doctorom"? Kako bilo da bilo uz neke nedostatke ipak če ovo bit igra koju bi trebali igrat svi fanovi MotoGP i opčenito motociklizma E hoče li postojat uz GP i Extream mod još i oni standardni 125ccm i 250ccm? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
love is back
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Trenutno peglam po motoGP3, igral sam i motoGP2 i 1 i sve su mi bile ok, GP3 mi je za sad No.1, nisam jos probal GP 07, nadam se da mi bude dobra barem ko prethodnik. P.S.ne znam zast al na laptopu tj na tipkovnici mi je puno bolje i lakse vozit nego sa joystickom, radim bolja vremena, valjda stvar navike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Probao igru i igra je smece, zvuk je tako ocajan, motori se cuju ko mlinci za kavu a pozadinska muzika je neki teen rock ala americka pita i slicno, katatsrofa... Meni igra ide na 60 frjemova u 1280x1024 sve na ful... Deinstalirao sam ju nakon 15 minuta, nakon Tourist Trophy-a sa PS2 sve je nekako jadno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|