|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
novi lcd widescreen
E ljudovi, ovako. Moram mijenjati monitor, ovaj je izgorio nakon godina koristenja i imam problem, neznam ta da uzmem. Inace komp koristim za internet, multimediju, i crtanje, autocad, i slicnim programima gradjevinske struke. Imam 2000 kn i i treba mi nesto sto mi moze biti barem 4 god, i da bude 20", 22". Ovo su moji kandidati: asus MW201U - 1935 kn lg L204WT - 1750 kn phillips 200WS8FB - 1959 kn + emprex LM2221 (vidio na forumu i skroz se zapalio) Svaki komentar je dobro dosao, kao i prijedlog u granicama mogucnosti. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Za ovaj Emprex moraš podrobnije pitati Joolku. Monitor je za te pare OK u svakom slučaju. ![]() A od ova 3 išao bi na Philips ili čak bolje na Samsung 2032BW koji je odličan za tu svoju cijenu i s njime ne možeš požaliti. (pod uvjetom da možeš nadodati 99kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
čuj, za autocad i slicne programe wide nije dobar...pogotovo ovi jeftiniji sa TN matricom....a ti radi sto hoces s ovim savjetom.. btw..nije mi jasno kako netko za rad moze kupovat monitor od 2 soma kuna...nejde mi u glavu...i btw kolko takvi ljudi zarađuju na tom radu?....100kn po projektu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
pa, dobro, znam i ja da nije dobar WS, zato i trazim veci da malo anuliram, plus jos sam student i na projektima zaradjujem 100 kn, i to mi je super, i nije da cu u narednih 2 godine projektirati novu arenu. zato, samo prijateljski savjeti, ako imate, ako ne, nije da morate postati. hvala. pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
LG L2000CE (cca 2000kn).....ili ako bas hoces proci ful jeftino onda uzmi nekog philipsa 19" do 1600-1800 kn...za tu lovu najbolji izbor iz njihove game......eto -->
![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
...carpe diem...
|
I onda će taj 19'' LCD mijenjati za 2 godine kada će veći Wide monitori postati standard. ![]() Bolji odi na onaj Samsung 2032BW iako bi bilo odlično da potegneš čak do 2500kn pa kupiš jedan solidan 22'' LCD koji će biti odličan za ono što si naveo,ali s druge strane neće biti tako dobar ko neki Dell ili HP monitori koji koštaju iznad 3500kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
e to ljudovi, nije da sam odlucio ali idemo nekuda ![]() ![]() ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
e ljudovi, jos ovo pitanje. idem na phillips, joolka mi je preporucio 220WS8FB za 2350 kn. posto mi je to puno novaca, pogledao sam 200WS8FB, i ispade da ga ima za 1700 kn, a ista je reza, pa kvragu isti model, samo manji. e mene sada zanima te razlika u novcu, jel matrica druga, neki skart ili sta...nije mi jasno. pomoc. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
...carpe diem...
|
Matrica je ista tako da se u tome segmentu ne moraš brinuti. (dovoljno je da se radi o manjoj veličini pa će i sama cijena biti veća) Dobar izbor u svakom slučaju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
a da malo pogledaš zadnjih 10 topica? pošto imaš napisan kratki osvrt na 200ws8fs... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
|