|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Preporucite mi firewall
Sa sygateom sam bio dosta zadovoljan prije ali se vise ne proizvodi, a i on je isto znao ici na zivce (nasilan je) outpost malo manje ali je isto vrlo nasilan i agresivan zone alarm ne mislim stavljati nakon sto me je izviciro da sam morao win ponovo stavljati (napravila ekipa iz zone-a updejt nakon kojeg se nije vise palio, a ni maknuti ga se nije moglo, opcenito nista nije radilo nakon toga) znaci treba mi nesto sto je sigurno, a da mi ne izbacuje prozor cim pokrecem neki progi, igru, itd. Stvarno mi se neda gledati prozor koji mi nasilno gasi igru dok mi sve blokira mi baca Call Of Juarez u minimized, jer CoJ.exe trazi konekciju na net - i onda taj isti prozor ode not responding i tako neke banalne stvari.. btw; jeli moguce preko nekog firewalla dopustiti nekoj igri da ide na LAN, ali ne i na net? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: kalixius. 21.09.2007. u 01:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
kažem mu tj. "stavim kvačicu" da mi više ne pokazuje to upozorenje ali on je bio jako uporan pa sam ga maknuo koristim ZA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
I meni je zao da je sygate otiso nepovratno kvragu. zone alarm je valjda najveci usporivac neta na nekom kompu opcenito, jedino sto se moze mjeriti s njim je bivsi norton suite, najintegriranija aplikacija u povijesti. meni outpost osobno rula. Da to cudo radi na visti, mislim da nebi dugo dvojio o prelasku na vistu ultimate. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|