|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Adobe premiere pro 2 - smrzavanje [riješeno]
Radim filmić u trajanju nekih 10 minuta,sastoji se od puno .wmv fileova i u pozadini pjesma u .mp3..wmv-ovi su prije toga u WMM prebačeni iz .avi formata u koji su bili usnimljeni frapsom (konkretno,snimam golove iz pro evolution soccera). napunio sam timeline do negdje 7 minuta i sad počinju problemi. čim krenem raditi nešto u tom projektu,program se za par minuta smrzne.tražio sam rješenje na googleu gdje kažu da program vrši indexiranje .wmv-ova i da zato izgleda kao ad se program smrznuo,da bi trebao početi ponovo raditi.međutim,čekao sam 10ak min i ništa,i dalje tako stoji. s tim da je samo program smrznut,ako recimo otvorim firefox,sasvim normalno surfam.ako je to važno. Zadnje izmijenjeno od: Rebel. 19.09.2007. u 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Koja ti je konfiguracija? Pusti ga kad se smrzne malo duže od 10 min, možda se stvarno "odmrzne". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
ako se i "odmrzne",pa neću valjda svaki put kad otvaram taj projekt čekati toliko? nego,sad čitam u nekom faq-u,kaže da .wmv nije baš za editiranje,da je najbolje koristiti .avi.a ja sam sve te fileove konvertirao iz .avi u .wmv.zašto? zato jer sam u verziji premiere pro 7 imao probleme sa .avi-em,tamo je pak pisalo da .avi nije za editiranje,da ne najbolje koristiti .wmv.ko tu koga ***e? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...u donjem desnom kutu imas plavu traku koja pokazuje proces indexiranja,ako se ona lagano mice onda jednostavno moras cekati,ali ako ona stoji odnosno ne postoji znaci da je problem u necem sasvim drugom tj u kompu ili nekom codecu,probaj koristiti pinnacle studio 11
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
***eš programe za nekoliko stotina eura koje ne možeš koristiti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
nakon što sam pročitao nekoliko komentara po drugim forumima,shvatio sam kako riješiti problem. start/control panel/add remove programs/adobe premiere pro 2 sony vegas,here i come. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|