|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Molim pomoć oko drivera za grafičku karticu
Nanovo sam instalirao Windowse alli sam zaboravio vidjeti koji su mi potrebni driveri za grafiku i ostalo, pa me interesuje kako doznati o kojim je driverima (odnosno kojem tipu grafičke kartice riječ) da mogu instalirati potrebne drivere . Nemam od njega nikakvih Instalacijskih CD-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Koju grafičku imaš? Odi desni klik na destktop pa properties, pa settings tab, i tam ti piše pod Display koja ti je grafa. Inače, imaš sam ATI i nVidia grafičke kartice i njihove drivere, tak da nemreš fulat, samo skineš najnovije moguće. Osim ako imaš integruše od intela ili neke prestare od SiS-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
tamo mu neće pisati ništa, ako nema instalirane drivere. pa znaš valjda jel nVidia ili ATI? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Ništa mi ne piše koja je, instalirao sam EVEREST ali ne prikaziva koji je tip. Nemam instalirani kontrolera i oni ostali stvari što ide uz grafigu misliam da je otvarao sam računar i na njoj samo stoji oznaka VIA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Na grafičkoj da stoji VIA???? Nikad čuo... Ajde da stoji na MATIČNOJ da je VIA ali na GRAFIČKOJ? Inače ako je to integrirana grafa na ploči onda ti treba za to driver, dakle na stranice proizvođača i skinuti si drivere za tu ploču, a možeš i onaj CD koji si dobio s pločom probati jel... Mada su gore sigurno dosta stari driveri.... Ako ej pak Baš grafička kartica onda je ili Ati ili Nvidija mala je šansa da ti je nešto od S3 ili još starije u svakom slučaju morat ćeš otvoriti kantu i pogledati koja je to grafa ili vidjeti na računu od kompa ako ti piše... Ako je matična možeš u priručniku pogledati koji je model ili preko everesta...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Model grafe obično piše na gornjem rubu grafe s jedne ili druge strane. Možeš je i slikati pa će možda netko prepoznati o kojoj se grafi radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|