|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Rezolucija monitora vs rezolucija igre?
Bacio sam oko na neki 19" ili 20"wide LCD monitor, pa me zanima slijedece: -ako je rezolucija monitora (LCD) 1280x1024 ili 1600x1040, a rezolucija u postavkama igre 1024x768, kakvu će sliku prikazivati monitor? HOće li ona biti raširena do rubova monitora.....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Može biti, ali i ne mora, ovisi o tome kako si namjestio u driverima grafe. Po defaultu je uvijek raširena do rubova.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pregledavao sam po opcijama i jedino što bi moglo imati logike bi bio onaj nView desktop manager.. Isto sam čuo da RivaTuner omogućuje prikaz manjih rezolucija od nativne ali bez strechanja - također nisam našao tu opciju u programu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|