|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Savjeti za: Philips 20,1 lcd 200xw7eb
Prvo pozdrav svima. Kao što naslov kaže zanima me jel navedeni monitor šta vrijedi? Dakle Philips 20,1 lcd 200xw7eb. Pošto sam totalno nepismen što se tiće monitora molim bilo kakav savjet. Ako smatrate da slične cijene ima boljih monitora slobodno savjetujte. Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
20" 200ws8fs taj tvoj navedeni ima jedino bolje postolje, ovaj moj je noviji i bolji po svemu.. tog sam gledao da bih uzeo kad nisam mogao pronać ovaj trenutni, no reko, ma idem ga upalit u trgovini.. kad ono Mrtvi piksel plavi na sred ekrana.. dobro da sam probao... i onda uspjem ipak nać 200ws8fs u autronicu.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
Evo pisem post na 200xw7eb, danas stigao ![]() Prelaskom s starog samsunga 959nf razlika je neusporediva....sve je jednostavno bolje, ljepse i vece.... ....Nazalost, jedina zamjerka ide mrtvom pikselu koji "sjedi" sasvim dole u desnom kutu ekrana ![]() vjerovatno cu ga zbog toga morat i mjenjat. Kut gledanja je oko 160~170, boje,te opcenito prikaz je sve super al eto taj fakin mrtvi piksel mi sjedi u kutu ekrana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Da ne otvaram novu temu malo ću se ubaciti ![]() http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?i...6&cat=monitori
![]() |
#6 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ništa posebno...TN matrica...jedino to što ima Perfect Panel garanciju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ako bi se gledalo na neku soluciju kvalitetnog izbora onda bi najbolje bilo ići na Benq FP222W ili Samsung 223BW. (22'', odlična slika i pristupačna slika - do 2500kn) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
nope, kupljen je u Elektromaterijalu u Rijeci. Samo sto na kutiji pise, da citiram: "...Uvoznik: Feniks komjutori..." No dobro je bio zapakiran,i covjek mi ga je donio iz skladista, sve u njemu je bilo zavezano, itd...kak obicno bude. Se moze uklonit mrtvi piksel? @Lihto, kako mislis cvrknut ga ?!?!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
|
pitam jer sam ja gledao taj monitor, i kad sam ga probao imao je mrtvi plavi svjetleći piksel u donjem lijevom kutu dijagonalno od Start tipke.. 10cm od kuta.. možda su ga spakirali i poslali k tebi... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Lika u mom srcu
|
ma planiram napisati review pa staviti tu.. prvo i osnovno, ODMAH moraš kupiti DVI kabel jer ne dolazi s njim, i onda je monitor odličan. problema sa rezolucijom? neznam na kakve probleme misliš, alija ih nemam. ![]() aj pokušat ću večeras napisat pa stavit na forum, strpi se malo.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|