Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.09.2007., 16:25   #1
Mephsto
Premium
Moj komp

Mephsto's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
HTC P3600

Pozdrav svima!
Zanima me dal tko ima iskustva sa uređajem, screen bug, korištenje GPS-a, sa kojim programom?
Cijena oko 5370kn, dal je previsoka ili realna sa obzirom na konkurentne uređaje?
Hvala!
Mephsto je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 12:59   #2
BmwMPower
Premium

Datum registracije: Jan 2005
Imam ovaj uređaj, što te točno zanima?
Gps se spaja za nekih 15-ak sekundi, bez prekida, sve uredno radi. Karta je iGO.
Meni se sviđa po dizajnu, ne smetaju mi packe po kućištu jer ima onaj sjajni finiš. Što se tiče cijene, teško je reći. Dobio sam ga službeno. U svakom slučaju, kupi htc ne buš pogrešil.
BmwMPower je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.09.2007., 13:42   #3
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

Datum registracije: May 2007
imam taj uređaj ja sam zadovoljan, kupio sam ga kad je bio star mjesec dana sa garancijom iz micronisa za 3500kn , za gps koristim iGO, jedina zamjerka je sto je taj zavrsni sjajni sloj lose napravljen jako se vide packe od prstiju i meni se poceo ljustiti kod utora za stylus, ako te nece smetati to sto nema tipkovnicu (malo je nezgodno za pisanje sms-a, nema sanse da ga natipkas sa jednom rukom) kupuj neces pogrijesiti
Thommy je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2007., 23:58   #4
Mephsto
Premium
Moj komp

Mephsto's Avatar

Trenutno koristim N73 i 6233, al neznam s kojim da ih zamijenim?
3600 model mi se sviđa zbog opcija koje nudi, al mi je malo banana zbog onog screen bug-a i gps ne radi sa starijim verzijama software-a. (to nije neka mana, je se lako napravi upgrade)
Al sam nedugo vidio Touch (P3450) model koji mi se je dobar zbog dimenzija, noviji OS i težine, al nema gps (onda bi trebao naknadno kupovati gps modul)!
Mislim da budem ipak uzel 3600 osim ako mi neke ne pukne u glavu pa se na kasi predomislim!!!
Imate kakvo mišljenje o touch?
Staro 27.09.2007., 08:47   #5
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

Datum registracije: May 2007
kojeg screen bug-a? meni za sad sve savrseno radi, imam WM5 i gps takodjer radi bez greske (koristim iGO 2006 plus)
touch nisam imao prilike vidjeti u zivo ali prema slikama i recenzijama s neta cini mi se jako zanimljiv, ja sam p3600 uzeo najvise zbog toga sto ima ugradjen gps modul
Thommy je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2007., 23:40   #6
Mephsto
Premium
Moj komp

Mephsto's Avatar

Screen bug je greška koju je priznao proizvođač.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno