|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
DVB-T preko kabelske TV u Osijeku
Dragi kolege, zanima me je li ima nekoga iz Osijeka tko ima DCM-ovu kabelsku TV i ujedno preko nje gleda DVB-T programe (HRT1, HRT2, NOVA TV, RTL i STV)? Do prije kojih par mjeseci sam mogao bez problema pratiti te programe u digitalnog verziji, ali od tada više nikako. Mislio sam da je problem u mom kompu, ali izgleda da nije jer analogna TV radi kako treba dok DVB-T neće nikako. Jednostavno ne nalazi nijedan program. Imam ATI-jevu X1900 All In Wonder grafičku karticu koja na sebi ima sve (VGA, VIVO, Avivo, analogni TV tuner, DVB-T tuner, analogni FM tuner i digitalni FM tuner), a od softvera koristim ATI Multimedia Center i Cyberlink PowerCinema. Nažalost, trenutno nisam u prilici isprobati neku drugu karticu kao ni spojiti drugu antenu... Unaprijed zahvaljujem. Lijep pozdrav svima.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne treba više, DCM je samo eksperimentalno na par mjeseci pustio DVB-T i onda isključio.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|