|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Dovitljivci ovamo -> muke po Dell-u <-
Ne, nisu po monitoru ![]() Nemam racionalan odgovor na ovu enigmu. Zove se Dell tipkovnica koju smo bas nedavno spomenuli u temi ovdje. Ovo je izvor veselja : ![]() Sve kombinacije osim reseta BIOS-a probane. Radi na svakoj drugoj masini. P2P PIII masina ga dize iz prve a kamoli ne ostale. Najmanji problem za tastaturu. Samo me cima da nije nesto problematicnije u pitanju. Sva USB periferija radi bez problema. Konfa 1 iz siga, preciznije : Asus M2N DH. Ploca je nova, dobivena kao zamjena za proslu Asus(Dobar)Tek... kojoj je doslovno pred ocima mene i gostujuceg CK-a, USB "ZAVNOJ-ica" odletila filmskom pirotehikom u zrak sa ploce! Nisam stigao Hasanpašića zvati da izvrsi godisnju radiostezijsku provjeru podzemnih voda ispod mene i Bubbe, no vise me nista nemoze zacuditi po pitanju USB-a. Ponavljam, najmanji problem tastatura, samo me cima da nije opet ploca u pitanju. Personalni stupanj tehno entuzijazma trenutno je na stabilnih 0%, pa mozda netko ima koju pametnu za predloziti? Ono sto me posebno smeta je ponasanje u samom BIOS-u. Preciznije nepostojanje iste, jednostavno niti na jednom portu se nece pojaviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Hmm.. .chipset driveri? Jesi mozda proba sa usb hubom - s strujnim adapterom? Drugi usb port? Samo 1 uređaj na usb portu odjednom? Imaš li neku opciju tipa: USB keyboard/mouse support - BIOS/OS?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
|
usb na ps2 adapter? mislim ak nemora biti striktno na usb-u
![]() |
#4 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ala'l ti vera ![]() Natjerao si me da raskopam po sobama i najdem 2 HUB-a koje nikad ne koristim. Reset, zadnji (Beta) BIOS, sve postavke, PS2 adapter odavno iscrpljen provjerom = bez pomaka. Kopkalo je i mene da probam sa HUB-om, ali nisam mogao naci u trenutnom neredu oko sebe. Kad sam procitao tvoj post, prokopao sam po ormarima i nasao. Proradila bitanga odma. Moram priznati da ovako nesto nisam dugo vidio. Hvala jos jednom na poticaju i dobrom input-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Slično sranje mi je radila jedna chaintecha, tko se sjeća to je bilo serijski. Ovi simptomi, a nakon njih nedugo slijedi smrt cijele ploče - nadam se ne i tebi. Meni dvije otišle, Mentalu jedna. Dok se RAK nije dokopao jedne preminule. Rješenje - "Wake on USB jumper" - sve na off i od tada treća radi ko zmaj. Od onda na svim pločama iz navike preštekavam te glupe jumpere na off. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ma taj PC je cili u fušu, stvarno triba nekad mislit out of the box. ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Zvao sam vec Msan ekipu i nema govora da je ovo defaultni feature M2N DH serije ![]() U zadnjih pola godine nikad vise reklamacija, zlo mi je opet od posjeta, ali nema pomoci, moram! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|