|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Novi zvučnici, preporuke
Već treću godinu koristim Altec Lansingov 2.1 model 221, koštali su svojedobno nekih 350kn..i dobro me služe, te sam zadovoljan s njima. Ali vrijeme je da prijeđem na nešto bolje. Tražim neki 2.1 sustav za do ~1000kn. Odmah da napomenem, nije mi tolko do glasnoće nego tražim kvalitetu koliko je to moguće za tu cijenu... Najradje bih opet uzeo Altec Lansinge al je slaba ponuda kod nas... Ako imate koju preporuku...zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ček, a što fali tim zvučnicima? A gle, Logitech z-3, z-4, z2300, to su ti otprilike primjeri. Makar, ako imaš integriranu zvučnu, prvo bih to mijenjao na tvojem mjestu. Dakle, neka bolja zvučna i recimo z-4. Osobno imam Z-3 i čisto sam zadovoljan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Imam Audigy LS U biti još nisam siguran hoću li išta uzimat, a i sam sam gledao Z2300. Čuo sam da su i Z-4 OK... Ne znam. Možda bolje da ne bacam pare pa da si skupim kroz neko vrijeme ipak za neke dobre bookshelf zvučnike i pojačalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Čuj, osobno nisam čuo Alteca, ali dosta je hvaljen, pa mislim da nema potrebe da kupuješ druge. A ako si rekao da ti nije do glasnoće, čemu uzimati jače zvučnike.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|